Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Şoför esnafı Başkan Çerçioğlu’na teşekkür etti

SİYASET 08.02.2018 - 11:59, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4031+ kez okundu.
 

Şoför esnafı Başkan Çerçioğlu’na teşekkür etti

Aydın Şoförler Odası Başkanı Semih Özmeriç ve yönetim kurulu üyeleri, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na nezaket ziyaretinde bulundu.

AYDIN- Yeni seçilen yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Büyükşehir belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nu ziyaret ettiklerini belirten Başkan Semih Özmeriç, “Yaptığımız genel kuruldan sonra sayın başkanımızı ziyaret etmek Büyükşehir belediye Başkanımız her zaman yanımızda oldu, bizleri hiçbir zaman kırmadı. Herhangi bir talebimiz olduğu zaman sayın başkanımız anında yerine getiriyor. Tüm şoför esnafı arkadaşlarım kendisine çok teşekkür ediyorum” dedi. “Şoför Esnafımızın Yanındayım” Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Çerçioğlu ise, şoför esnafının her zaman yanında olacağını belirterek, “Şoförler Odası Başkanımıza ve yönetimine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bu zamana kadar birlikte yoğun bir şekilde çalıştık, bundan sonra da çalışmaya devam edeceğiz. Şoför esnafımızın fikirleri bizim için çok önemli. Yönetim kurulu üyelerine çalışmalarında başarılar diliyorum” diye konuştu. Aydın Şoförler Odası Başkanı Semih Özmeriç, ziyaret anısına Başkan Çerçioğlu’na kahve fincan takımı hediye etti.
Aydın Şoförler Odası Başkanı Semih Özmeriç ve yönetim kurulu üyeleri, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na nezaket ziyaretinde bulundu.

AYDIN- Yeni seçilen yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Büyükşehir belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nu ziyaret ettiklerini belirten Başkan Semih Özmeriç, “Yaptığımız genel kuruldan sonra sayın başkanımızı ziyaret etmek Büyükşehir belediye Başkanımız her zaman yanımızda oldu, bizleri hiçbir zaman kırmadı. Herhangi bir talebimiz olduğu zaman sayın başkanımız anında yerine getiriyor. Tüm şoför esnafı arkadaşlarım kendisine çok teşekkür ediyorum” dedi.

“Şoför Esnafımızın Yanındayım”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Çerçioğlu ise, şoför esnafının her zaman yanında olacağını belirterek, “Şoförler Odası Başkanımıza ve yönetimine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bu zamana kadar birlikte yoğun bir şekilde çalıştık, bundan sonra da çalışmaya devam edeceğiz. Şoför esnafımızın fikirleri bizim için çok önemli. Yönetim kurulu üyelerine çalışmalarında başarılar diliyorum” diye konuştu.

Aydın Şoförler Odası Başkanı Semih Özmeriç, ziyaret anısına Başkan Çerçioğlu’na kahve fincan takımı hediye etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.