Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Slovenyalı proje ortakları Aydın’a geldi

EĞİTİM 23.02.2018 - 13:47, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4154+ kez okundu.
 

Slovenyalı proje ortakları Aydın’a geldi

Efeler Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin Erasmus projesi kapsamında Slovenya’daki ortağı olan Srednja Frizerska ola Ljubljana Okul Müdürü Saşa Hiti ve beraberindeki grup proje çalışması için Aydın’a geldi.

AYDIN- Slovenya’lı proje ortağı grup, Aydın Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Sami Yavuz’u makamında ziyaret etti. İki ülke proje çalışma grupları bir araya gelerek, Temel Yaşam Desteği ve İlk Yardım Uygulamaları (Basic Life Support and First Aid Applications) projesi hayata geçirildi. Ziyarette Slovenya Ortağı Okul Müdürü Sasa Hiti, Aydın Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni ziyaret etmekten ve proje ortağı olmaktan çok mutlu olduğunu ve birlikte güzel çalışmalara imza atılacağını belirtti. Slovenyalı proje grubu, okulun Biyomedikal Cihaz Teknolojileri Alan Şefi İsa Yüksel ve Atölye Şefi Kadir Susam eşliğinde incelemelerde bulunarak, alan öğretmenleri ile proje çalışması etütlerini gerçekleştirdi. Aydın Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Sami Yavuz, projeleri çok önemsediklerini, Biyomedikal Cihaz Teknolojilerinin çok yeni ve çok önemli bir alan olduğunu, özellikle de Avrupa ülkeleri ortaklı projelere aktif olarak katılım sağlamaktan ve akademik çıktılara imza atmaktan çok mutlu olduğunu ifade etti.
Efeler Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin Erasmus projesi kapsamında Slovenya’daki ortağı olan Srednja Frizerska ola Ljubljana Okul Müdürü Saşa Hiti ve beraberindeki grup proje çalışması için Aydın’a geldi.

AYDIN- Slovenya’lı proje ortağı grup, Aydın Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Sami Yavuz’u makamında ziyaret etti. İki ülke proje çalışma grupları bir araya gelerek, Temel Yaşam Desteği ve İlk Yardım Uygulamaları (Basic Life Support and First Aid Applications) projesi hayata geçirildi. Ziyarette Slovenya Ortağı Okul Müdürü Sasa Hiti, Aydın Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni ziyaret etmekten ve proje ortağı olmaktan çok mutlu olduğunu ve birlikte güzel çalışmalara imza atılacağını belirtti.

Slovenyalı proje grubu, okulun Biyomedikal Cihaz Teknolojileri Alan Şefi İsa Yüksel ve Atölye Şefi Kadir Susam eşliğinde incelemelerde bulunarak, alan öğretmenleri ile proje çalışması etütlerini gerçekleştirdi.

Aydın Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Sami Yavuz, projeleri çok önemsediklerini, Biyomedikal Cihaz Teknolojilerinin çok yeni ve çok önemli bir alan olduğunu, özellikle de Avrupa ülkeleri ortaklı projelere aktif olarak katılım sağlamaktan ve akademik çıktılara imza atmaktan çok mutlu olduğunu ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.