Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

'Siz elimizi tutun, biz size iki kolumuzla sarılalım'

MAGAZİN (AA) - Anadolu Ajansı | 24.05.2015 - 17:21, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2687+ kez okundu.
 

'Siz elimizi tutun, biz size iki kolumuzla sarılalım'

AK Parti Milletvekili ve Aydın Milletvekili adayı Doç. Dr. Zeynep Karahan Uslu, seçim çalışmaları kapsamında Aydın’ın merkez ilçesi Efeler’de ziyaretlerini sürdürdü.

AK Parti Milletvekili ve Aydın Milletvekili adayı Doç. Dr. Zeynep Karahan Uslu, seçim çalışmaları kapsamında Aydın’ın merkez ilçesi Efeler’de ziyaretlerini sürdürdü. Yağcılar içi esnaflarını gezerek esnafa hayırlı işler dileyen Uslu, ardından Forum Aydın AVM’de ziyaretlerde bulundu. Özellikle vatandaşlar tarafından büyük ilgi gören AK Partili vekil adayı Zeynep Karahan Uslu, kendisine ilgi gösteren vatandaşlardan desteklerini ve dualarını esirgememelerini istedi. “VERDİĞİMİZ SÖZÜ TUTARIZ” Akşam saatlerinde merkez ilçe Efeler’in Zeybek mahallesi’nde vatandaşların büyük ilgi ve geniş bir katılım gösterdiği mahalle toplantısına katılan AK Parti Aydın Milletvekili adayı Doç. Dr. Zeynep Karahan Uslu, burada da mahallelilerden destek istedi. Aydın için gerçekleştirecekleri çok sayıda projelerinin olduğunu söyleyen Uslu, AK Parti hükümetinin bugüne kadar verdiği bütün sözlerini tuttuğunu hatırlatarak, “Biz tutamayacağımız sözü vermeyiz. Vatandaşımızı kandırmayız. Bugüne kadar AK Parti olarak ne söylediysek yaptık. Verdiğimiz sözleri tek tek yerine getirdik. Aydın için bundan sonraki süreçte çok önemli projelerimiz var. Hedeflerimizi büyüttük. Bu hedeflerimizi Aydın için gerçekleştirebilmek için sizlerin desteğine ihtiyacımız var. Sizler uzattığımız eli tutun. Biz size iki kolumuzla sarılalım” ifadelerini kullandı. Konuşmasının ardından AK Parti’ye yeni katılan üyelere parti rozeti takan Zeynep Karahan Uslu, yeni üyelere çalışmalarında başarılar dileyerek hayırlı olmasını temenni etti.
AK Parti Milletvekili ve Aydın Milletvekili adayı Doç. Dr. Zeynep Karahan Uslu, seçim çalışmaları kapsamında Aydın’ın merkez ilçesi Efeler’de ziyaretlerini sürdürdü.

AK Parti Milletvekili ve Aydın Milletvekili adayı Doç. Dr. Zeynep Karahan Uslu, seçim çalışmaları kapsamında Aydın’ın merkez ilçesi Efeler’de ziyaretlerini sürdürdü.

Yağcılar içi esnaflarını gezerek esnafa hayırlı işler dileyen Uslu, ardından Forum Aydın AVM’de ziyaretlerde bulundu. Özellikle vatandaşlar tarafından büyük ilgi gören AK Partili vekil adayı Zeynep Karahan Uslu, kendisine ilgi gösteren vatandaşlardan desteklerini ve dualarını esirgememelerini istedi.

“VERDİĞİMİZ SÖZÜ TUTARIZ”

Akşam saatlerinde merkez ilçe Efeler’in Zeybek mahallesi’nde vatandaşların büyük ilgi ve geniş bir katılım gösterdiği mahalle toplantısına katılan AK Parti Aydın Milletvekili adayı Doç. Dr. Zeynep Karahan Uslu, burada da mahallelilerden destek istedi. Aydın için gerçekleştirecekleri çok sayıda projelerinin olduğunu söyleyen Uslu, AK Parti hükümetinin bugüne kadar verdiği bütün sözlerini tuttuğunu hatırlatarak, “Biz tutamayacağımız sözü vermeyiz. Vatandaşımızı kandırmayız. Bugüne kadar AK Parti olarak ne söylediysek yaptık. Verdiğimiz sözleri tek tek yerine getirdik. Aydın için bundan sonraki süreçte çok önemli projelerimiz var. Hedeflerimizi büyüttük. Bu hedeflerimizi Aydın için gerçekleştirebilmek için sizlerin desteğine ihtiyacımız var. Sizler uzattığımız eli tutun. Biz size iki kolumuzla sarılalım” ifadelerini kullandı.

Konuşmasının ardından AK Parti’ye yeni katılan üyelere parti rozeti takan Zeynep Karahan Uslu, yeni üyelere çalışmalarında başarılar dileyerek hayırlı olmasını temenni etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.