Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

'Siyaseti çirkinleştirmeyeceğim'

SİYASET 12.01.2019 - 18:55, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4062+ kez okundu.
 

'Siyaseti çirkinleştirmeyeceğim'

AK Parti’nin Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş, tanıtım toplantısında açıklamalarda bulundu. Siyaseti çirkinleştirmeyeceklerini söyleyen Savaş, rakiplerine kötü söz söylemeyeceğini ve Özlem Çerçioğlu’nun en başta bir kadın, bir eş, bir anne olduğunu unutmayacağını söyledi.

CUMHUR İTTİFAKI DAYANIŞMA RUHUDUR AYDIN- 15 Temmuz sonrası millet nezdinde büyük bir ittifakın doğduğunu ve bu ittifakın da Cumhur İttifakı’nın olduğunu belirten Mustafa Savaş, ‘’Cumhur İttifakı birlik ve dayanışma ruhudur. Cumhur ittifakı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün muasır medeniyetler seviyesine çıkmak için ortaya koyduğu iradenin ta kendisidir’’ şeklinde konuştu. 31 Mart akşamı demokrasi mücadelesinden zaferle çıkmak için gece gündüz çalışacaklarını kaydeden Milletvekili Savaş ‘’Çıktığımız bu yolda Cumhur İttifakına sahip çıkmak boynumuzun borcudur. Çünkü bu dava, mazlumların yanında olma davasıdır. Bu dava, milletin iktidarda muktedir olma davasıdır. Bu dava demokrasimize sahip çıkma davasıdır. Bu dava demokrasimize uzanan eli kanlı teröristlerin elinin kırıldığı davadır. Bu dava ‘Tek Millet Tek Devlet Tek Bayrak’ davasıdır’’ şeklinde konuştu. RAKİBİMİZ HER ŞEYDEN ÖNCE BİR KADIN, BİR EŞ, BİR ANNE 31 Mart akşamına kadar seçim kampanyalarını bir şölen havasında yürüteceklerini vurgulayan Mustafa Savaş, şunları söyledi: ‘’Siyaseti çirkinleştirmeyeceğiz. Siyasi rakiplerimize bir kötü söz söylemeyeceğiz. Siyasi rakibimizin bir kadın olduğunu unutmayacağız. Rakibimizin en başta bir kadın, bir eş, bir anne, olduğunu unutmayacağız. Asla ama asla kötü söz söylemeyeceğiz. Davamıza yakışan asaletle mücadele edeceğiz. Kapımız herkese açık olacak. Hiç kimse kapımızdan geri çevrilmeyecek. Binlerce yıllık kültürel mirasımıza sahip çıkacağız. Denizimize, havamıza, suyumuza, bereketli topraklarımıza sahip çıkacağız. O su faturalarını da ucuzlatacağız arkadaşlar. Menderesi kirletip ceza yiyen bir belediye başkanı olmayacağım. 3 T Projemiz kapsamında Tarım, turizm ve termal ile ilgili yatırımlar yapacağız. Yatırımların önünü açacağız. Aydın’ı parmakla gösterilecek bir il yapacağız.’’ DAHA RAHAT BİR YAŞAM VADEDİYORUM Aydın’daki bütün hizmetlerin daha fazlasını, daha güzelini yapacağını belirten Milletvekili Savaş, ‘’Daha fazla kaynak aktaracağız. Biz hesap kitap adamı, biz projeler adamıyız. Biz kaynakları daha etkin, daha verimli kullanıp daha güzel bir aydın yaratacağız. Aydın’da yaşayanlar mutlu olacak. Daha rahat bir yaşamı Aydınlı hemşerilerime vadediyorum’’ dedi Seçime az bir süre kaldı bu çalışmaları bu sürede anlatabilecek misiniz sorusunu Mustafa Savaş şöyle cevapladı: ‘’Biz zaten geçmişte sokakta, çarşıda, pazarda, vatandaşımızın yanındaydık. Vatandaşımıza dokunuyoruz. Vatandaşlarımızla oturuyoruz. Merkezi hükümet anlamında söylemiyorum. Yerel anlamda sorunlarının ne olduğunu biliyoruz. Biz bu yapacaklarımızı kalan süre zarfında mahallelerimizi teker teker gezip anlatacağız. Sıkılmadık el bırakmayacağız. Vatandaşımız dertli. Biz de dertliyiz. Daha iyi bir Aydın yaratmak için dertliyiz.’’
AK Parti’nin Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş, tanıtım toplantısında açıklamalarda bulundu. Siyaseti çirkinleştirmeyeceklerini söyleyen Savaş, rakiplerine kötü söz söylemeyeceğini ve Özlem Çerçioğlu’nun en başta bir kadın, bir eş, bir anne olduğunu unutmayacağını söyledi.

CUMHUR İTTİFAKI DAYANIŞMA RUHUDUR

AYDIN- 15 Temmuz sonrası millet nezdinde büyük bir ittifakın doğduğunu ve bu ittifakın da Cumhur İttifakı’nın olduğunu belirten Mustafa Savaş, ‘’Cumhur İttifakı birlik ve dayanışma ruhudur. Cumhur ittifakı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün muasır medeniyetler seviyesine çıkmak için ortaya koyduğu iradenin ta kendisidir’’ şeklinde konuştu.

31 Mart akşamı demokrasi mücadelesinden zaferle çıkmak için gece gündüz çalışacaklarını kaydeden Milletvekili Savaş ‘’Çıktığımız bu yolda Cumhur İttifakına sahip çıkmak boynumuzun borcudur. Çünkü bu dava, mazlumların yanında olma davasıdır. Bu dava, milletin iktidarda muktedir olma davasıdır. Bu dava demokrasimize sahip çıkma davasıdır. Bu dava demokrasimize uzanan eli kanlı teröristlerin elinin kırıldığı davadır. Bu dava ‘Tek Millet Tek Devlet Tek Bayrak’ davasıdır’’ şeklinde konuştu.

RAKİBİMİZ HER ŞEYDEN ÖNCE BİR KADIN, BİR EŞ, BİR ANNE

31 Mart akşamına kadar seçim kampanyalarını bir şölen havasında yürüteceklerini vurgulayan Mustafa Savaş, şunları söyledi:

‘’Siyaseti çirkinleştirmeyeceğiz. Siyasi rakiplerimize bir kötü söz söylemeyeceğiz. Siyasi rakibimizin bir kadın olduğunu unutmayacağız. Rakibimizin en başta bir kadın, bir eş, bir anne, olduğunu unutmayacağız. Asla ama asla kötü söz söylemeyeceğiz. Davamıza yakışan asaletle mücadele edeceğiz. Kapımız herkese açık olacak. Hiç kimse kapımızdan geri çevrilmeyecek. Binlerce yıllık kültürel mirasımıza sahip çıkacağız. Denizimize, havamıza, suyumuza, bereketli topraklarımıza sahip çıkacağız. O su faturalarını da ucuzlatacağız arkadaşlar. Menderesi kirletip ceza yiyen bir belediye başkanı olmayacağım. 3 T Projemiz kapsamında Tarım, turizm ve termal ile ilgili yatırımlar yapacağız. Yatırımların önünü açacağız. Aydın’ı parmakla gösterilecek bir il yapacağız.’’

DAHA RAHAT BİR YAŞAM VADEDİYORUM

Aydın’daki bütün hizmetlerin daha fazlasını, daha güzelini yapacağını belirten Milletvekili Savaş, ‘’Daha fazla kaynak aktaracağız. Biz hesap kitap adamı, biz projeler adamıyız. Biz kaynakları daha etkin, daha verimli kullanıp daha güzel bir aydın yaratacağız. Aydın’da yaşayanlar mutlu olacak. Daha rahat bir yaşamı Aydınlı hemşerilerime vadediyorum’’ dedi

Seçime az bir süre kaldı bu çalışmaları bu sürede anlatabilecek misiniz sorusunu Mustafa Savaş şöyle cevapladı:

‘’Biz zaten geçmişte sokakta, çarşıda, pazarda, vatandaşımızın yanındaydık. Vatandaşımıza dokunuyoruz. Vatandaşlarımızla oturuyoruz. Merkezi hükümet anlamında söylemiyorum. Yerel anlamda sorunlarının ne olduğunu biliyoruz. Biz bu yapacaklarımızı kalan süre zarfında mahallelerimizi teker teker gezip anlatacağız. Sıkılmadık el bırakmayacağız. Vatandaşımız dertli. Biz de dertliyiz. Daha iyi bir Aydın yaratmak için dertliyiz.’’

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.