Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Siyaset çamurlaştı!

SİYASET 12.05.2019 - 20:44, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3485+ kez okundu.
 

Siyaset çamurlaştı!

Son yıllarda Türk siyasal yaşamına giren sert söylemlerin, toplumda var olan ve giderek de artmakta olduğu gözlerden kaçmayan bazı kirli iş çıkarcılarına fırsat vermeye başladığı gözleniyor.

AYDIN- Liderlerin karşı tarafı yıpratmak için ‘sınırsız çamur atma’ söylemlerini fırsat bilen kirli odaklar, siyaset insanlarına pis çamur atmakta sınır tanımaz oldular. En son sosyal medya twitter’da yapılan bir paylaşım kirli gidişin tuzu-biberi oldu. Kendini AK Parti yanlısı gösteren birileri, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nu hedefine koydu. ‘Terör örgütü ele başısı’ diye nitelendirdiği bir erkeğin bir kadınla çekilmiş fotoğrafını, Kaftancıoğlu’nun fotoğrafını da ekleyerek hakaret dolu sözlerle servis ettiği görüldü. Siyasetin çamurlaşmasının nereye kadar süreceği bilinmezken, CHP Milletvekili Av. Mahmut Tanal, sert eleştiride bulundu. Av. Tanal, tepkisini, “Aktroller ahlaksızlıktan sınır tanımıyor. Üç beş oy uğruna düştüğü hale bakın. Anneler günününde; Anne olan il başkanımız @ccanannnnnn hakkında ve onun üzerinde @ekrem_imamoglu yapılan ahlaksız seçim kampanyasını kınıyorum. Millet 23 Haziran’da bunun hesabını Allah’ın izniyle soracak” şeklinde dile getirdi.
Son yıllarda Türk siyasal yaşamına giren sert söylemlerin, toplumda var olan ve giderek de artmakta olduğu gözlerden kaçmayan bazı kirli iş çıkarcılarına fırsat vermeye başladığı gözleniyor.

AYDIN- Liderlerin karşı tarafı yıpratmak için ‘sınırsız çamur atma’ söylemlerini fırsat bilen kirli odaklar, siyaset insanlarına pis çamur atmakta sınır tanımaz oldular. En son sosyal medya twitter’da yapılan bir paylaşım kirli gidişin tuzu-biberi oldu.

Kendini AK Parti yanlısı gösteren birileri, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nu hedefine koydu. ‘Terör örgütü ele başısı’ diye nitelendirdiği bir erkeğin bir kadınla çekilmiş fotoğrafını, Kaftancıoğlu’nun fotoğrafını da ekleyerek hakaret dolu sözlerle servis ettiği görüldü.

Siyasetin çamurlaşmasının nereye kadar süreceği bilinmezken, CHP Milletvekili Av. Mahmut Tanal, sert eleştiride bulundu.

Av. Tanal, tepkisini, “Aktroller ahlaksızlıktan sınır tanımıyor. Üç beş oy uğruna düştüğü hale bakın. Anneler günününde; Anne olan il başkanımız @ccanannnnnn hakkında ve onun üzerinde @ekrem_imamoglu yapılan ahlaksız seçim kampanyasını kınıyorum. Millet 23 Haziran’da bunun hesabını Allah’ın izniyle soracak” şeklinde dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.