Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Siyaset alev aldı

SİYASET 02.11.2018 - 17:54, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2429+ kez okundu.
 

Siyaset alev aldı

CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır’dan Milletvekili Savaş’a aynı sertlikte yanıt verdi.

AYDIN- AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş’ın, CHP Efeler İlçe Başkanı Polat Bora Mersin ile ilgili açıklamasına yanıt veren CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır, “Özlem Çerçioğlu’na küfür edilirken aklın neredeydi” dedi. AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, CHP Efeler İlçe Başkanı Polat Bora Mersin’in, sosyal medya hesabından Cumhurbaşkanına küfür ve hakaret ettiğini belirten bir açıklama yapmış, Cumhuriyet Savcıları’nı göreve çağırmıştı. Bu çağrının ardından da AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen Adliyeye giderek suç duyurusunda bulunduklarını açıklamıştı. Bu açıklamalara jet tepki, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aydın İl Başkanı Ali Çankır'dan geldi. Yazılı bir açıklama yapan CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır, “Ey Aydın AKP Milletvekili Mustafa Savaş; İğneyi Kendine Çuvaldızı Başkasına Batır. İktidar partisinin Aydın Milletvekili, görüldüğü kadarıyla sözüm ona ahlak dersi vermeye çalışıyor. Bu milletvekili kim diye bakıyoruz; karşımıza bu ülkenin iki kadın büyükşehir belediye başkanından birisine adeta ağzından irin damlayarak, galiz küfürler savuran, il yöneticisine ağzını açıp gık demeyen, bu nedenle de evvela bir kadına, bir anneye yapılan küfrü zımnen tasdik eden milletvekili çıkıyor” dedi. CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır, açıklamasını şöyle sürdürdü: “Ey Mustafa Savaş; Boş beylik laflarını kendine sakla, partine sakla. Sen kendi il yöneticinin iğrençliklerine karşı ne yaptın da, Cumhuriyet Halk Partisinden ne istiyorsun? Şimdi ben AKP milletvekillerine soruyorum. Kendi eşleriniz, kızlarınız için bu laflar edilseydi ne yapardınız? Oturun bir düşünün. İğneyi kendinize çuvaldızı başkasına batırın. Bu konuda en son konuşacak olanlar sizlersiniz. Kendi il yöneticisinin iğrençliklerine, kadına hakarete, bir anneye saldırıya dur diyemeyenlere karşı tüm kadınlarını asıl biz göreve davet ediyoruz.”  
CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır’dan Milletvekili Savaş’a aynı sertlikte yanıt verdi.

AYDIN- AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş’ın, CHP Efeler İlçe Başkanı Polat Bora Mersin ile ilgili açıklamasına yanıt veren CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır, “Özlem Çerçioğlu’na küfür edilirken aklın neredeydi” dedi.

AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, CHP Efeler İlçe Başkanı Polat Bora Mersin’in, sosyal medya hesabından Cumhurbaşkanına küfür ve hakaret ettiğini belirten bir açıklama yapmış, Cumhuriyet Savcıları’nı göreve çağırmıştı. Bu çağrının ardından da AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen Adliyeye giderek suç duyurusunda bulunduklarını açıklamıştı.

Bu açıklamalara jet tepki, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aydın İl Başkanı Ali Çankır'dan geldi. Yazılı bir açıklama yapan CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır, “Ey Aydın AKP Milletvekili Mustafa Savaş; İğneyi Kendine Çuvaldızı Başkasına Batır. İktidar partisinin Aydın Milletvekili, görüldüğü kadarıyla sözüm ona ahlak dersi vermeye çalışıyor. Bu milletvekili kim diye bakıyoruz; karşımıza bu ülkenin iki kadın büyükşehir belediye başkanından birisine adeta ağzından irin damlayarak, galiz küfürler savuran, il yöneticisine ağzını açıp gık demeyen, bu nedenle de evvela bir kadına, bir anneye yapılan küfrü zımnen tasdik eden milletvekili çıkıyor” dedi.

CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır, açıklamasını şöyle sürdürdü:

“Ey Mustafa Savaş; Boş beylik laflarını kendine sakla, partine sakla. Sen kendi il yöneticinin iğrençliklerine karşı ne yaptın da, Cumhuriyet Halk Partisinden ne istiyorsun? Şimdi ben AKP milletvekillerine soruyorum.

Kendi eşleriniz, kızlarınız için bu laflar edilseydi ne yapardınız? Oturun bir düşünün. İğneyi kendinize çuvaldızı başkasına batırın. Bu konuda en son konuşacak olanlar sizlersiniz. Kendi il yöneticisinin iğrençliklerine, kadına hakarete, bir anneye saldırıya dur diyemeyenlere karşı tüm kadınlarını asıl biz göreve davet ediyoruz.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.