Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

‘Siyah ya da Beyaz” fotoğraf sergisi ziyarete açıldı

SANAT 21.02.2017 - 17:09, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3152+ kez okundu.
 

‘Siyah ya da Beyaz” fotoğraf sergisi ziyarete açıldı

Kuşadası Belediyesi İbramaki Sanat Galerisi, fotoğraf sanatçısı Mehmet Çabuk’un “Siyah Ya da Beyaz” isimli fotoğraf sergisine ev sahipliği yaşmaya başladı.

AYDIN- Aynı zamanda turist rehberi olan Çabuk’un gezileri sırasında objektifine yansıyan fotoğraflardan oluşan sergi, katılımcılar tarafından büyük beğeni ile karşılandı. Mehmet Çabuk’un “Siyah ya da Beyaz” isimli fotoğraf sergisi İbramaki Sanat Galerisi’nde düzenlenen bir kokteylle açıldı. Serginin açılışına çok sayıda sanatseverle birlikte Kuşadası Belediye Başkan Yardımcısı Ayşe Şerifoğlu da katıldı. Açılışta konuşan Çabuk, fotoğraflarını sanatseverlerle buluşturma imkanı verdiği için Kuşadası Belediyesi’ne teşekkür ederek fotoğrafları hakkında bilgi verdi. Piyanist Hakan Bahçecioğlu tarafından verilen dinleti ise açılışa renk kattı.
Kuşadası Belediyesi İbramaki Sanat Galerisi, fotoğraf sanatçısı Mehmet Çabuk’un “Siyah Ya da Beyaz” isimli fotoğraf sergisine ev sahipliği yaşmaya başladı.

AYDIN- Aynı zamanda turist rehberi olan Çabuk’un gezileri sırasında objektifine yansıyan fotoğraflardan oluşan sergi, katılımcılar tarafından büyük beğeni ile karşılandı.

Mehmet Çabuk’un “Siyah ya da Beyaz” isimli fotoğraf sergisi İbramaki Sanat Galerisi’nde düzenlenen bir kokteylle açıldı. Serginin açılışına çok sayıda sanatseverle birlikte Kuşadası Belediye Başkan Yardımcısı Ayşe Şerifoğlu da katıldı. Açılışta konuşan Çabuk, fotoğraflarını sanatseverlerle buluşturma imkanı verdiği için Kuşadası Belediyesi’ne teşekkür ederek fotoğrafları hakkında bilgi verdi. Piyanist Hakan Bahçecioğlu tarafından verilen dinleti ise açılışa renk kattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.