Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Sis sürücülere zor anlar yaşattı

GÜNCEL 16.01.2018 - 15:35, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3326+ kez okundu.
 

Sis sürücülere zor anlar yaşattı

Aydın-Denizli karayolunda etkili olan yoğun sis nedeniyle görüş mesafesinin kısalması zaman zaman sürücüleri zor anlar yaşattı.

AYDIN -Meteoroloji yetkilileri mevsim nedeniyle özellikle sabah ve akşam saatlerinde sürücülerin dikkatli olmasını önerdi. Aydın-Denizli karayolunun Umurlu ile Nazilli ilçeleri arasında etkili olan yoğun sis nedeniyle görüş mesafesi zaman zaman 20-30 metreye kadar düştü. Aydın’da sık rastlanılmayan yoğun sis nedeniyle görüş mesafesinin kısalması sürücülere zor anlar yaşattı. Aydın Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Semih Özmeriç, kış mevsiminde meydana gelen kazaların önemli bir kısmının sisten kaynaklandığını belirterek sürücülerin kış mevsimi boyunca sise karşı duyarlı olmasını istedi.
Aydın-Denizli karayolunda etkili olan yoğun sis nedeniyle görüş mesafesinin kısalması zaman zaman sürücüleri zor anlar yaşattı.

AYDIN -Meteoroloji yetkilileri mevsim nedeniyle özellikle sabah ve akşam saatlerinde sürücülerin dikkatli olmasını önerdi.

Aydın-Denizli karayolunun Umurlu ile Nazilli ilçeleri arasında etkili olan yoğun sis nedeniyle görüş mesafesi zaman zaman 20-30 metreye kadar düştü. Aydın’da sık rastlanılmayan yoğun sis nedeniyle görüş mesafesinin kısalması sürücülere zor anlar yaşattı.

Aydın Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Semih Özmeriç, kış mevsiminde meydana gelen kazaların önemli bir kısmının sisten kaynaklandığını belirterek sürücülerin kış mevsimi boyunca sise karşı duyarlı olmasını istedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.