Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Sinema Sanatçısı İlyas Salman serbest bırakıldı

ASAYİŞ 24.10.2016 - 23:36, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2542+ kez okundu.
 

Sinema Sanatçısı İlyas Salman serbest bırakıldı

Aydın'da çekimleri devam eden “Trendeki Yolcu” filminin oyuncularından İlyas Salman, filmin tanıtım toplantısının yapıldığı otelde yasak olmasına rağmen alkol kullandığı ve taşkınlık çıkardığı gerekçesiyle gözaltına alındı.

AYDIN- İlyas Salman, gözaltına alınarak götürüldüğü karakoldaki ifadesinin ardından serbest bırakıldı. Olay, bugün saat 21.30 sıralarında Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin işlettiği, Vakıflar Genel Müdürlüğü’ne ait Zincirli Han Otel’de meydana geldi. İlyas Salman’ın rol aldığı “Trendeki Yolcu” filminin çekimleri için Aydın’da bulunan ekip, filmin tanıtım toplantısı için Zincirli Han Otel’de bir araya geldi. Alkol kullanmanın yasak olduğu otelde iddiaya göre alkol kullandığı ve taşkınlık çıkardığı gerekçesiyle Salman, görevliler tarafından uyarıldı. İddiaya göre uyarıları dikkate almayan ve dışarıdan alınan alkolü tüketmeye devam ederek taşkınlıklarını sürdüren oyuncu Salman, otel görevlilerinin şikayeti üzerine polis tarafından gözaltına alındı. Salman’ın oyuncu arkadaşları olaya tepki gösterirken, ünlü oyuncu ifadesi alınmak üzere Efeler Polis Merkezi’ne götürüldü. Öte yandan Efeler Polis Merkezine gelen filmin yönetmeni Hamit Şahin, yaptığı açıklamada, "İlyas Bey alkol alınması yasak olan bir yerde alkol aldığı için şikayet üzerine polis merkezine getirildi. Emniyet müdürümüzle görüştük, herhangi bir sıkıntı yok. Taraflar birbirinden şikayetçi oldukları için ifade veriyorlar. ÜNLÜ OYUNCU SERBEST BIRAKILDI İlyas Sayman gözaltına alınarak götürüldüğü karakoldaki ifadesinin ardından serbest bırakıldı. Salman’ın serbest bırakılmasının ardından bir açıklama yapan “Trendeki Yolcu” filmin yönetmeni Hamit Şahin, “Ufak bir hadise yaşadık. Bizim kişi ve herhangi bir kurumla sıkıntımız yok. İlyas Bey hastaneye giderek kendisiyle ilgili raporu alındı ve Polis Merkezinde yaşanan bu üzücü hadiseyle ilgili ifadesine başvuruldu. Olayı büyütecek herhangi bir neden ve sebep de yok. Tabii ki restauranttaki görevliler bir takım tutanaklar tutmuşlar ve üstlerini konuyla ilgili bilgilendirmişler. Büyükşehir Belediyesi’nin yetkilileri geldi ve olayla ilgili bizlerden bilgi alınca olay tatlıya bağlandı ve Sayın Salman serbest bırakıldı” dedi. Yönetmen Şahin, “Filmin çekimine devam edecek misiniz?” sorusu üzerine, “Henüz bu yönünü şu anda bir karar ve düşünce içerisinde değilim. Sizleri yarın sete bekliyorum” diyerek sözlerini tamamladı.
Aydın'da çekimleri devam eden “Trendeki Yolcu” filminin oyuncularından İlyas Salman, filmin tanıtım toplantısının yapıldığı otelde yasak olmasına rağmen alkol kullandığı ve taşkınlık çıkardığı gerekçesiyle gözaltına alındı.

AYDIN- İlyas Salman, gözaltına alınarak götürüldüğü karakoldaki ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Olay, bugün saat 21.30 sıralarında Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin işlettiği, Vakıflar Genel Müdürlüğü’ne ait Zincirli Han Otel’de meydana geldi.

İlyas Salman’ın rol aldığı “Trendeki Yolcu” filminin çekimleri için Aydın’da bulunan ekip, filmin tanıtım toplantısı için Zincirli Han Otel’de bir araya geldi. Alkol kullanmanın yasak olduğu otelde iddiaya göre alkol kullandığı ve taşkınlık çıkardığı gerekçesiyle Salman, görevliler tarafından uyarıldı.

İddiaya göre uyarıları dikkate almayan ve dışarıdan alınan alkolü tüketmeye devam ederek taşkınlıklarını sürdüren oyuncu Salman, otel görevlilerinin şikayeti üzerine polis tarafından gözaltına alındı. Salman’ın oyuncu arkadaşları olaya tepki gösterirken, ünlü oyuncu ifadesi alınmak üzere Efeler Polis Merkezi’ne götürüldü.

Öte yandan Efeler Polis Merkezine gelen filmin yönetmeni Hamit Şahin, yaptığı açıklamada, "İlyas Bey alkol alınması yasak olan bir yerde alkol aldığı için şikayet üzerine polis merkezine getirildi. Emniyet müdürümüzle görüştük, herhangi bir sıkıntı yok. Taraflar birbirinden şikayetçi oldukları için ifade veriyorlar.

ÜNLÜ OYUNCU SERBEST BIRAKILDI

İlyas Sayman gözaltına alınarak götürüldüğü karakoldaki ifadesinin ardından serbest bırakıldı. Salman’ın serbest bırakılmasının ardından bir açıklama yapan “Trendeki Yolcu” filmin yönetmeni Hamit Şahin, “Ufak bir hadise yaşadık. Bizim kişi ve herhangi bir kurumla sıkıntımız yok. İlyas Bey hastaneye giderek kendisiyle ilgili raporu alındı ve Polis Merkezinde yaşanan bu üzücü hadiseyle ilgili ifadesine başvuruldu. Olayı büyütecek herhangi bir neden ve sebep de yok. Tabii ki restauranttaki görevliler bir takım tutanaklar tutmuşlar ve üstlerini konuyla ilgili bilgilendirmişler. Büyükşehir Belediyesi’nin yetkilileri geldi ve olayla ilgili bizlerden bilgi alınca olay tatlıya bağlandı ve Sayın Salman serbest bırakıldı” dedi.

Yönetmen Şahin, “Filmin çekimine devam edecek misiniz?” sorusu üzerine, “Henüz bu yönünü şu anda bir karar ve düşünce içerisinde değilim. Sizleri yarın sete bekliyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.