Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Sinema oyuncusu hayatını kaybetti

DÜNYA 01.08.2015 - 14:50, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3180+ kez okundu.
 

Sinema oyuncusu hayatını kaybetti

Türk sinemasının unutulmaz oyuncularından Pervin Par, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Par’ın cenazesi, İzmir’in Çeşme ilçesinden toprağa verilecek.

Türk sinemasında bir döneme damgasını vuran oyunculardan Pervin Par, tedavi gördüğü Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde hayatını kaybetti. 76 yaşında olan ve 2 yıldır lösemi ile mücadele eden Par, Çeşme’deki Dalyan Hacı Raziye Onur Camisinde ikindi namazına müteakip kılınacak namazın ardından Dalyan Mezarlığı’nda toprağa verilecek. Unutulmaz oyuncu, oyunculuğa 17 yaşında "Bir Avuç Toprak" filmi ile başlamış, 20 yıl boyunca "Kanun Namına", "Hudutların Kanunu", "Fakir Kızın Romanı" gibi birçok sinema filminde rol almıştı.
Türk sinemasının unutulmaz oyuncularından Pervin Par, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Par’ın cenazesi, İzmir’in Çeşme ilçesinden toprağa verilecek.

Türk sinemasında bir döneme damgasını vuran oyunculardan Pervin Par, tedavi gördüğü Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde hayatını kaybetti. 76 yaşında olan ve 2 yıldır lösemi ile mücadele eden Par, Çeşme’deki Dalyan Hacı Raziye Onur Camisinde ikindi namazına müteakip kılınacak namazın ardından Dalyan Mezarlığı’nda toprağa verilecek.

Unutulmaz oyuncu, oyunculuğa 17 yaşında "Bir Avuç Toprak" filmi ile başlamış, 20 yıl boyunca "Kanun Namına", "Hudutların Kanunu", "Fakir Kızın Romanı" gibi birçok sinema filminde rol almıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.