Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Sinem Kobal'a, Arda Turan şoku

DÜNYA 27.08.2015 - 13:44, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 4652+ kez okundu.
 

Sinem Kobal'a, Arda Turan şoku

Sinem Kobal, menajeriyle oturduğu mekana gelen eski nişanlısı Arda Turan'ı görünce neye uğradığını şaşırdı. Kobal çareyi mekanı terk etmekte buldu.

Kenan İmirzalıoğlu'yla yeni bir aşka yelken açan Sinem Kobal'a tatsız pişti! Uçankuş TV'de yayınlanan 'Gündem Kanatlarımızın Altında' programında yayınlanan habere göre Kobal, önceki gün Bebek'te menajeriyle birlikte bir mekanda oturup kahve içerken mekana aniden eski nişanlısı Arda Turan ve arkadaşı Gökhan Şükür giriş yaptı. Eski aşkını bir anda karşısında gören Kobal, çantasını kaptığı gibi mekandan koşarak uzaklaştı.  HEP 'ABİ' DİYORDU Arda Turan ise Acun Ilıcalı'nın da akşam saatlerinde arkadaş grubuna katıldığı masasında sohbetine devam etti. Bir ara Arda Turan sakat olan ayağını buz kovasına koyarak dinlendirdi. Yıldız futbolcu, bu anının görüntüsünü 'Çok iyi ekip' notuyla sosyal medyadan paylaştı. Arda Turan ile Sinem Kobal'ın son sevgilisi Kenan İmirzalıoğlu'nun en önemli ortak özelliği fanatik Galatasaraylı olmaları... Kenan İmirzalıoğlu ile Arda Turan geçen yıllarda bir TV programında sohbet etmiş, Turan, İmirzalıoğlu'na 'Abi' diye hitap etmişti.
Sinem Kobal, menajeriyle oturduğu mekana gelen eski nişanlısı Arda Turan'ı görünce neye uğradığını şaşırdı. Kobal çareyi mekanı terk etmekte buldu.

Kenan İmirzalıoğlu'yla yeni bir aşka yelken açan Sinem Kobal'a tatsız pişti! Uçankuş TV'de yayınlanan 'Gündem Kanatlarımızın Altında' programında yayınlanan habere göre Kobal, önceki gün Bebek'te menajeriyle birlikte bir mekanda oturup kahve içerken mekana aniden eski nişanlısı Arda Turan ve arkadaşı Gökhan Şükür giriş yaptı. Eski aşkını bir anda karşısında gören Kobal, çantasını kaptığı gibi mekandan koşarak uzaklaştı.

 HEP 'ABİ' DİYORDU

Arda Turan ise Acun Ilıcalı'nın da akşam saatlerinde arkadaş grubuna katıldığı masasında sohbetine devam etti. Bir ara Arda Turan sakat olan ayağını buz kovasına koyarak dinlendirdi. Yıldız futbolcu, bu anının görüntüsünü 'Çok iyi ekip' notuyla sosyal medyadan paylaştı. Arda Turan ile Sinem Kobal'ın son sevgilisi Kenan İmirzalıoğlu'nun en önemli ortak özelliği fanatik Galatasaraylı olmaları... Kenan İmirzalıoğlu ile Arda Turan geçen yıllarda bir TV programında sohbet etmiş, Turan, İmirzalıoğlu'na 'Abi' diye hitap etmişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.