Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Sinan Akçıl Novada’da

MAGAZİN 19.07.2017 - 17:02, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3429+ kez okundu.
 

Sinan Akçıl Novada’da

Kaliteli ve cazip alışverişin Ege Bölgesi’ndeki en sevilen adresi Novada Outlet Söke, bölgedeki 5. yılını Türk pop müziğinin en sevilen isimlerinden oluşan konser serisi ile kutluyor. Novada Outlet Söke’nin bu haftaki konuğu ise Sinan Akçıl olacak.

AYDIN- Novada Ataşehir, Novada Tokat, Novada Outlet Akhisar, Novada Outlet Konya, Novada Edremit, Novada Çarşamba, Novada Yozgat, Novada Ordu, Novada Park Şanlıurfa ve Novada Menemen ile birlikte Türkiye çapında en hızlı büyüyen alışveriş merkezi zincirinin ilk halkası olan Novada Outlet Söke, bölgenin ilgi odağı olan eğlenceli ve dinamik etkinliklere imza atmaya devam ediyor. Ulusal ve uluslararası markaları keyifli bir alışveriş ortamında bölge halkıyla buluşturan Novada Outlet Söke, Gökhan Keser ile başlayan 5. yıl konser serisinde bu hafta pop müziğin sevilen ismi Sinan Akçıl’ı ağırlıyor. Ege’nin en keyifli, en avantajlı alışveriş ve yaşam merkezi olarak ziyaretçileri için birbirinden farklı etkinlik programları hazırlayan Novada Outlet Söke, 5. yılını kutladığı konserlerine 22 Temmuz tarihinde Türk pop müziğinin en sevilen isimlerinden Sinan Akçıl ile devam ediyor. 22 Temmuz Cumartesi günü 20:00’da başlayıp açık havada ücretsiz gerçekleşecek Sinan Akçıl konseri ile Novada tekrar unutulmaz eğlencenin adresi olacak. Novada konserleri Sinan Akçıl ile devam ediyor Çok sayıda ünlü ismin zirveye taşınan albümlerinde ve şarkılarında imzası olan Sinan Akçıl, ilk albümünü sevenleriyle 2011 yılında buluşturdu. 2014 yılında televizyonda yayınlanan ‘X Factor’ şarkı yarışmasında jüri üyeliği de yapan Sinan Akçıl, Serdar Ortaç ile düet yaptığı ‘Yüzyılın Aşkı’ şarkısını da Mayıs ayında hayranlarıyla buluşturdu. 22 Temmuz Cumartesi günü, 20:00’da Novada’da hayranlarıyla buluşacak olan Sinan Akçıl, popüler şarkıları ve eğlenceli performansı ile Novada ziyaretçilerine müzik dolu keyifli bir akşam yaşatacak. Her yaştan ziyaretçisinin dolu dolu bir gün geçirmesini sağlayacak şekilde planlanan Novada Outlet Söke; 30 Temmuz Pazar günü Buray, 5 Ağustos Cumartesi günü Cem Belevi, 13 Ağustos Pazar günü Evrencan Gündüz, 26 Ağustos Cumartesi günü ise Fatma Turgut ile devam edecek konserlerle Ege’nin en renkli noktası olmaya devam edecek.
Kaliteli ve cazip alışverişin Ege Bölgesi’ndeki en sevilen adresi Novada Outlet Söke, bölgedeki 5. yılını Türk pop müziğinin en sevilen isimlerinden oluşan konser serisi ile kutluyor. Novada Outlet Söke’nin bu haftaki konuğu ise Sinan Akçıl olacak.

AYDIN- Novada Ataşehir, Novada Tokat, Novada Outlet Akhisar, Novada Outlet Konya, Novada Edremit, Novada Çarşamba, Novada Yozgat, Novada Ordu, Novada Park Şanlıurfa ve Novada Menemen ile birlikte Türkiye çapında en hızlı büyüyen alışveriş merkezi zincirinin ilk halkası olan Novada Outlet Söke, bölgenin ilgi odağı olan eğlenceli ve dinamik etkinliklere imza atmaya devam ediyor. Ulusal ve uluslararası markaları keyifli bir alışveriş ortamında bölge halkıyla buluşturan Novada Outlet Söke, Gökhan Keser ile başlayan 5. yıl konser serisinde bu hafta pop müziğin sevilen ismi Sinan Akçıl’ı ağırlıyor.

Ege’nin en keyifli, en avantajlı alışveriş ve yaşam merkezi olarak ziyaretçileri için birbirinden farklı etkinlik programları hazırlayan Novada Outlet Söke, 5. yılını kutladığı konserlerine 22 Temmuz tarihinde Türk pop müziğinin en sevilen isimlerinden Sinan Akçıl ile devam ediyor. 22 Temmuz Cumartesi günü 20:00’da başlayıp açık havada ücretsiz gerçekleşecek Sinan Akçıl konseri ile Novada tekrar unutulmaz eğlencenin adresi olacak.

Novada konserleri Sinan Akçıl ile devam ediyor

Çok sayıda ünlü ismin zirveye taşınan albümlerinde ve şarkılarında imzası olan Sinan Akçıl, ilk albümünü sevenleriyle 2011 yılında buluşturdu. 2014 yılında televizyonda yayınlanan ‘X Factor’ şarkı yarışmasında jüri üyeliği de yapan Sinan Akçıl, Serdar Ortaç ile düet yaptığı ‘Yüzyılın Aşkı’ şarkısını da Mayıs ayında hayranlarıyla buluşturdu. 22 Temmuz Cumartesi günü, 20:00’da Novada’da hayranlarıyla buluşacak olan Sinan Akçıl, popüler şarkıları ve eğlenceli performansı ile Novada ziyaretçilerine müzik dolu keyifli bir akşam yaşatacak.

Her yaştan ziyaretçisinin dolu dolu bir gün geçirmesini sağlayacak şekilde planlanan Novada Outlet Söke; 30 Temmuz Pazar günü Buray, 5 Ağustos Cumartesi günü Cem Belevi, 13 Ağustos Pazar günü Evrencan Gündüz, 26 Ağustos Cumartesi günü ise Fatma Turgut ile devam edecek konserlerle Ege’nin en renkli noktası olmaya devam edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.