Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Silahlı saldırıda yaralanan şahıs hayatını kaybetti

ASAYİŞ 01.04.2016 - 11:39, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3609+ kez okundu.
 

Silahlı saldırıda yaralanan şahıs hayatını kaybetti

Aydın'ın Nazilli ilçesinde bir kaportacı dükkanına yapılan silahlı saldırıda ağır yaralanan şahıs, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Nazilli Yeni Sanayi D-9 Blokta faaliyet gösteren oto kaporta atölyesinde meydana gelen olayda, aralarında daha önceden husumet olduğu iddia edilen Murat S. (45) ve Selman Ö. (50) bir süre önce telefonla konuşarak kavga etti. Sözlü tartışmanın ardından Selman Ö. plakasız motosikletiyle Murat S.'nin dükkanına geldi. Sözlü tartışmanın büyümesi üzerine motorunun heybesinde bulunan kalaşnikof marka silahla 15 el ateş eden Selman Ö., Murat S. ve yanında bulunan Bahri Öngörü'yü yaraladı. Olay yerinden motoruna binerek uzaklaşan saldırgan kayıplara karıştı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine 112 ekipleri yaralıları Nazilli Devlet Hastanesine kaldırdı. Yaralılardan Bahri Öngörü, ağır yaralı olarak Aydın Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Ağır yaralı olan Bahri Öngörü, kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kasığından yaralanan Murat S.'nin ise tedavisinin sürdüğü öğrenildi. Firari zanlının yakalanması için araştırmaların devam ettiği öğrenildi. 
Aydın'ın Nazilli ilçesinde bir kaportacı dükkanına yapılan silahlı saldırıda ağır yaralanan şahıs, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Nazilli Yeni Sanayi D-9 Blokta faaliyet gösteren oto kaporta atölyesinde meydana gelen olayda, aralarında daha önceden husumet olduğu iddia edilen Murat S. (45) ve Selman Ö. (50) bir süre önce telefonla konuşarak kavga etti. Sözlü tartışmanın ardından Selman Ö. plakasız motosikletiyle Murat S.'nin dükkanına geldi. Sözlü tartışmanın büyümesi üzerine motorunun heybesinde bulunan kalaşnikof marka silahla 15 el ateş eden Selman Ö., Murat S. ve yanında bulunan Bahri Öngörü'yü yaraladı. Olay yerinden motoruna binerek uzaklaşan saldırgan kayıplara karıştı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine 112 ekipleri yaralıları Nazilli Devlet Hastanesine kaldırdı. Yaralılardan Bahri Öngörü, ağır yaralı olarak Aydın Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

Ağır yaralı olan Bahri Öngörü, kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kasığından yaralanan Murat S.'nin ise tedavisinin sürdüğü öğrenildi. Firari zanlının yakalanması için araştırmaların devam ettiği öğrenildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.