Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Silahlı saldırı

ASAYİŞ 12.05.2019 - 14:51, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3897+ kez okundu.
 

Silahlı saldırı

Kuşadası-Selçuk İlçe sınırında aracı durdurup, içindeki kişiyi ayağından vurdular

AYDIN - Kuşadası-Selçuk ilçe sınırında meydana gelen olayda bindiği araçtan indirilen bir kişi silahla ayağından vurularak, yaralandı. Bu arada, İkiçeşmelik Mahallesi’nde meydana gelen kavgada ise yaralanan bir kişi hastaneye kaldırıldı. Edinilen bilgiye göre, Torbalı’dan Kuşadası’na doğru seyir halinde olan bir aracın önü Kuşadası-Selçuk İlçe sınırında kimliği belirsiz kişiler tarafından kesildi. Araçta bulunan Y.B. isimli 42 yaşındaki bir inşaat malzemesi satıcısı, araçtan indirilerek silahla ayağından vuruldu. Yaralanan Y.B. Kuşadası Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alınırken, saldırganlar olay yerinden kaçtı. Olayla ilgili jandarma ekipleri tarafından soruşturma başlatıldı. Bu arada, Kuşadası’na bağlı İkiçeşmelik Mahallesi’nde iki grup arasında meydana gelen kavgada bir kişi başından yaralandı. Polisin müdahalesi ile kavga büyümeden önlenirken, yaralı kişi Kuşadası Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak, tedavi altına alındı.
Kuşadası-Selçuk İlçe sınırında aracı durdurup, içindeki kişiyi ayağından vurdular

AYDIN - Kuşadası-Selçuk ilçe sınırında meydana gelen olayda bindiği araçtan indirilen bir kişi silahla ayağından vurularak, yaralandı. Bu arada, İkiçeşmelik Mahallesi’nde meydana gelen kavgada ise yaralanan bir kişi hastaneye kaldırıldı.

Edinilen bilgiye göre, Torbalı’dan Kuşadası’na doğru seyir halinde olan bir aracın önü Kuşadası-Selçuk İlçe sınırında kimliği belirsiz kişiler tarafından kesildi. Araçta bulunan Y.B. isimli 42 yaşındaki bir inşaat malzemesi satıcısı, araçtan indirilerek silahla ayağından vuruldu. Yaralanan Y.B. Kuşadası Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alınırken, saldırganlar olay yerinden kaçtı. Olayla ilgili jandarma ekipleri tarafından soruşturma başlatıldı.

Bu arada, Kuşadası’na bağlı İkiçeşmelik Mahallesi’nde iki grup arasında meydana gelen kavgada bir kişi başından yaralandı. Polisin müdahalesi ile kavga büyümeden önlenirken, yaralı kişi Kuşadası Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak, tedavi altına alındı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.