Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Silahlı saldırgan tutuklandı

ASAYİŞ 22.06.2018 - 17:16, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3204+ kez okundu.
 

Silahlı saldırgan tutuklandı

Kuşadası’nda ünlü restoran zincirlerinden birine silahlı saldırı gerçekleşti.

AYDIN-  Olaydan sonra kaçan zanlı polis tarafından yakalandı ve çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Edinilen bilgiye göre, Kuşadası Atatürk Bulvarı Marina karşısında bulunan bir restoran zincirine gece yarısı silahlı saldırıda bulunuldu. Olayda ölen ya da yaralanan olmazken, kurşunlar iş yerinin camlarını kırdı. 5 el ateş ederek olay yerinden kaçan 22 yaşındaki Ö.A. isimli şüpheli şahıs Kuşadası Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından Söke’ye bağlı Sazlıköy’de yakalandı. Olayın daha önce müşteri olarak gittiği restoranda yaşanan bir tartışmadan kaynaklandığını ileri süren zanlı, ifadesinin alınmasının ardından adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan Ö.A., tutuklanarak Söke Cezaevi’ne konuldu.
Kuşadası’nda ünlü restoran zincirlerinden birine silahlı saldırı gerçekleşti.

AYDIN-  Olaydan sonra kaçan zanlı polis tarafından yakalandı ve çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, Kuşadası Atatürk Bulvarı Marina karşısında bulunan bir restoran zincirine gece yarısı silahlı saldırıda bulunuldu. Olayda ölen ya da yaralanan olmazken, kurşunlar iş yerinin camlarını kırdı. 5 el ateş ederek olay yerinden kaçan 22 yaşındaki Ö.A. isimli şüpheli şahıs Kuşadası Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından Söke’ye bağlı Sazlıköy’de yakalandı. Olayın daha önce müşteri olarak gittiği restoranda yaşanan bir tartışmadan kaynaklandığını ileri süren zanlı, ifadesinin alınmasının ardından adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan Ö.A., tutuklanarak Söke Cezaevi’ne konuldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.