Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Sıkıntıyı fırsata dönüştürdü

GENEL 14.08.2017 - 12:30, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3025+ kez okundu.
 

Sıkıntıyı fırsata dönüştürdü

Aydın’da uzun yıllardan bu yana turizm alanında çalışan Bülent Değirmen, temininde sıkıntı yaşadığı karton bardak ve ıslak mendillerin üretimi için işletme kurdu.

AYDIN- Aydın’da yaşayan Bülent Değirmen, senelerce turizm sektöründe çalıştığını, çalıştığı işletmelerde temininde sıkıntı yaşanan karton bardak ve ıslak mendil gibi ürünlerin üretimi için ortağı Ayhan Eskicioğlu ile bu işe giriştiklerini belirtti. Kurdukları işletmede karton bardak, ıslak mendil, kâğıt zarf üretimi yapan Bülent Değirmen ve ortağı Ayhan Eskicioğlu, iki makine ile günlük 80 bin karton bardak üretiyorlar. Aydın, Denizli, Muğla başta olmak üzere tüm Ege Bölgesi’nin ürün ihtiyacını karşılıyorlar. Daha önce çalıştığı turizm sektöründe bu ürünlerin temininde sıkıntı yaşadıklarını, bu sıkıntıyı fırsata dönüştürerek işletmeyi kurduklarını açıklayan Değirmen, “Ürettiğimi ürünlerin geniş bir pazarı var. Ege Bölgesi’nde bunun imalatını yapan daha önce İzmir’de tek bir işletme vardı. Aydın’da da bu işletmeyi açarak pazarın ihtiyacını karşılamaya çalışıyoruz. Oteller, restoranlar, toptancılar için imalat yapıyoruz. Karton bardak ve ıslak mendil üzerine baskısı hazır şekilde işletmemize geliyor. Burada ürünleri birleştirip son şeklini verip, kullanıma hazır hale getiriyoruz. Saatte yaklaşık 4 bin 500, 5 bin karton bardak üretiyoruz. Günlük olarak yaklaşık 80 bin karton bardak üretimimiz var. Kullandığımız hammaddeden ürettiğimiz ürünlerin gıda ile temasında hiçbir sıkıntısı yok zaten 2018 yılından itibaren bu tür ürünlerde plastik kullanımı kalkıyor. Bundan sonra kağıt ve kumaş gibi geri dönüşümü kolay, daha sağlıklı ve doğa dostu ürünler tercih edilecek” dedi.
Aydın’da uzun yıllardan bu yana turizm alanında çalışan Bülent Değirmen, temininde sıkıntı yaşadığı karton bardak ve ıslak mendillerin üretimi için işletme kurdu.

AYDIN- Aydın’da yaşayan Bülent Değirmen, senelerce turizm sektöründe çalıştığını, çalıştığı işletmelerde temininde sıkıntı yaşanan karton bardak ve ıslak mendil gibi ürünlerin üretimi için ortağı Ayhan Eskicioğlu ile bu işe giriştiklerini belirtti.

Kurdukları işletmede karton bardak, ıslak mendil, kâğıt zarf üretimi yapan Bülent Değirmen ve ortağı Ayhan Eskicioğlu, iki makine ile günlük 80 bin karton bardak üretiyorlar. Aydın, Denizli, Muğla başta olmak üzere tüm Ege Bölgesi’nin ürün ihtiyacını karşılıyorlar.

Daha önce çalıştığı turizm sektöründe bu ürünlerin temininde sıkıntı yaşadıklarını, bu sıkıntıyı fırsata dönüştürerek işletmeyi kurduklarını açıklayan Değirmen, “Ürettiğimi ürünlerin geniş bir pazarı var. Ege Bölgesi’nde bunun imalatını yapan daha önce İzmir’de tek bir işletme vardı. Aydın’da da bu işletmeyi açarak pazarın ihtiyacını karşılamaya çalışıyoruz. Oteller, restoranlar, toptancılar için imalat yapıyoruz. Karton bardak ve ıslak mendil üzerine baskısı hazır şekilde işletmemize geliyor. Burada ürünleri birleştirip son şeklini verip, kullanıma hazır hale getiriyoruz. Saatte yaklaşık 4 bin 500, 5 bin karton bardak üretiyoruz. Günlük olarak yaklaşık 80 bin karton bardak üretimimiz var. Kullandığımız hammaddeden ürettiğimiz ürünlerin gıda ile temasında hiçbir sıkıntısı yok zaten 2018 yılından itibaren bu tür ürünlerde plastik kullanımı kalkıyor. Bundan sonra kağıt ve kumaş gibi geri dönüşümü kolay, daha sağlıklı ve doğa dostu ürünler tercih edilecek” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.