Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Şiddetli yağış vurdu

GÜNCEL 19.11.2018 - 12:03, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2441+ kez okundu.
 

Şiddetli yağış vurdu

Ege Bölgesi'nde etkili olan şiddetli yağışlar, Aydın'ın turistik ilçesi Didim’i de vurdu.

AYDIN- İlçede metrekareye 90 kilogram yağış düşerken, bazı iş yerlerini su bastı. Ege Bölgesi’nde hafta sonunda etkili olan yağışlar Didim’i de etkiledi. İlçede dün sabah saatlerinde başlayan yağışlar, özellikle akşam saatlerinde etkisini arttırdı. Başta Cumhuriyet Caddesi, Atatürk Bulvarı ve İnönü Bulvarı olmak üzere kentin bir çok yerinde caddelere ve sokaklar derelere dönüşürken, şiddetli yağışlar yaşamı felç etti. Kentteki bazı iş yerlerini su basarken, özellikle Fevzipaşa Mahallesi’nde 4 sitenin giriş ve çıkışları su baskınları yaşandı. Su basan yerlere Aydın Büyükşehir Belediyesi ile Didim Belediyesi ekipleri müdahale de bulunurken, Belediye Başkanı A. Deniz Atabay da çalışmaları yerinde takip etti. Başkan Atabay, “Aniden yağış gerçekleşti. Metrekareye 88 kilogram yağış düşmüş. İlçede bazı noktalarda sıkıntılar var ve bunları en kısa sürede düzenleyeceğiz” dedi.
Ege Bölgesi'nde etkili olan şiddetli yağışlar, Aydın'ın turistik ilçesi Didim’i de vurdu.

AYDIN- İlçede metrekareye 90 kilogram yağış düşerken, bazı iş yerlerini su bastı.

Ege Bölgesi’nde hafta sonunda etkili olan yağışlar Didim’i de etkiledi. İlçede dün sabah saatlerinde başlayan yağışlar, özellikle akşam saatlerinde etkisini arttırdı. Başta Cumhuriyet Caddesi, Atatürk Bulvarı ve İnönü Bulvarı olmak üzere kentin bir çok yerinde caddelere ve sokaklar derelere dönüşürken, şiddetli yağışlar yaşamı felç etti. Kentteki bazı iş yerlerini su basarken, özellikle Fevzipaşa Mahallesi’nde 4 sitenin giriş ve çıkışları su baskınları yaşandı.

Su basan yerlere Aydın Büyükşehir Belediyesi ile Didim Belediyesi ekipleri müdahale de bulunurken, Belediye Başkanı A. Deniz Atabay da çalışmaları yerinde takip etti. Başkan Atabay, “Aniden yağış gerçekleşti. Metrekareye 88 kilogram yağış düşmüş. İlçede bazı noktalarda sıkıntılar var ve bunları en kısa sürede düzenleyeceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.