Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Sıcaktan bunalınca!

YAŞAM 13.08.2015 - 14:57, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3132+ kez okundu.
 

Sıcaktan bunalınca!

Hava sıcaklığının 32 derece olması sebebiyle bir vatandaş, kamyonunun kasasını havuza çevirdi. Çocuklar ise kamyon kasasında serinlemenin keyfini çıkardı.

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesi Çay Mahallesi'nde bir nakliye şirketinin sahibi çocukların deniz keyfini rahat yaşayabilmeleri için yüksek tonajlı kamyonun içine branda gerip içini su ile doldurdu. Hava sıcaklığının ilçede 32 derece olduğunu fırsat bilen nakliye şirketi, çocukları eğlendirebilmek için ilginç yönteme başvurdu. Su dolu kamyonun içinde havuz keyfini yaşayan çocuklar böyle bir yöntemi kendilerine sağladıkları için teşekkür etmeyi ihmal etmediler. BELEDİYE BAŞKANINDAN AQUA PARK İSTEDİLER Su dolu kamyonda havuz keyfini yaşayan çocuklar Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı’dan aqua park isteyerek şunları söylediler: “Malum havalar sıcak gidiyor. Böyle bir yöntem bulundu. Çok beğendik. Su güzel. Belediye Başkanımızdan Çaycuma’ya aqua park istiyoruz. İnşallah çocukları sevindirir.”
Hava sıcaklığının 32 derece olması sebebiyle bir vatandaş, kamyonunun kasasını havuza çevirdi. Çocuklar ise kamyon kasasında serinlemenin keyfini çıkardı.

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesi Çay Mahallesi'nde bir nakliye şirketinin sahibi çocukların deniz keyfini rahat yaşayabilmeleri için yüksek tonajlı kamyonun içine branda gerip içini su ile doldurdu.

Hava sıcaklığının ilçede 32 derece olduğunu fırsat bilen nakliye şirketi, çocukları eğlendirebilmek için ilginç yönteme başvurdu. Su dolu kamyonun içinde havuz keyfini yaşayan çocuklar böyle bir yöntemi kendilerine sağladıkları için teşekkür etmeyi ihmal etmediler.

BELEDİYE BAŞKANINDAN AQUA PARK İSTEDİLER

Su dolu kamyonda havuz keyfini yaşayan çocuklar Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı’dan aqua park isteyerek şunları söylediler: “Malum havalar sıcak gidiyor. Böyle bir yöntem bulundu. Çok beğendik. Su güzel. Belediye Başkanımızdan Çaycuma’ya aqua park istiyoruz. İnşallah çocukları sevindirir.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.