Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Sıcaklıklar düşecek

GENEL 01.06.2019 - 14:56, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3327+ kez okundu.
 

Sıcaklıklar düşecek

Ege Bölgesi’nde halen mevsim normalleri üzerinde seyreden hava sıcaklıklarının arife gününden itibaren Ramazan Bayramı süresince normal seviyelere düşeceği bildirildi.

AYDIN– Meteoroloji 2. Bölge Müdürlüğü Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi’nden yapılan son değerlendirmelere göre; halen Ege Bölgesi’nde etkili olan sıcak hava dalgası sebebi ile mevsim normalleri üzerinde seyreden sıcaklıkların bayram tatili süresince azalarak mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor. Bayram tatili süresince bölgede yer alan İzmir, Aydın, Manisa, Balıkesir ve Çanakkale illerinde havanın genellikle parçalı ve az bulutlu geçmesi bekleniyor. Bayram tatili süresince nüfus yoğunluğunun artması beklenen Ege kıyı kesimlerinde yağış beklenmiyor. Tatil bölgelerinde de havanın genellikle az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Ege Bölgesine bağlı il merkezlerinde arife günü ve Ramazan Bayramı süresince beklenen günün en yüksek ve en düşük sıcaklarının ise şöyle olacağı tahmin ediliyor.
Ege Bölgesi’nde halen mevsim normalleri üzerinde seyreden hava sıcaklıklarının arife gününden itibaren Ramazan Bayramı süresince normal seviyelere düşeceği bildirildi.

AYDIN– Meteoroloji 2. Bölge Müdürlüğü Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi’nden yapılan son değerlendirmelere göre; halen Ege Bölgesi’nde etkili olan sıcak hava dalgası sebebi ile mevsim normalleri üzerinde seyreden sıcaklıkların bayram tatili süresince azalarak mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor. Bayram tatili süresince bölgede yer alan İzmir, Aydın, Manisa, Balıkesir ve Çanakkale illerinde havanın genellikle parçalı ve az bulutlu geçmesi bekleniyor.

Bayram tatili süresince nüfus yoğunluğunun artması beklenen Ege kıyı kesimlerinde yağış beklenmiyor. Tatil bölgelerinde de havanın genellikle az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Ege Bölgesine bağlı il merkezlerinde arife günü ve Ramazan Bayramı süresince beklenen günün en yüksek ve en düşük sıcaklarının ise şöyle olacağı tahmin ediliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.