Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Sezonun ikinci turist gemisi geldi

TURİZM 16.03.2019 - 15:40, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2857+ kez okundu.
 

Sezonun ikinci turist gemisi geldi

Kuşadası hafta sonu sezonun ikinci kruvaziyer gemisini ağırladı.

AYDIN - Ege Ports Limanı’na demirleyen Malta bayraklı "Celestyal Olympia" gemisi ile seyahat eden bin 540 turist, günübirlik olarak Kuşadası’na giriş yaptı. Turistlerin büyük bölümü otobüslerle Efes ve Meryemana gibi tarihi ve turistik yerlere tura çıkarken, bir bölümü de Kuşadası çarşılarında gezdi. Celestyal Olympia gemisinin sezon boyunca Kuşadası’na 60 sefer yapacağı ve 87 bine yakın turisti getireceği açıklandı.
Kuşadası hafta sonu sezonun ikinci kruvaziyer gemisini ağırladı.

AYDIN - Ege Ports Limanı’na demirleyen Malta bayraklı "Celestyal Olympia" gemisi ile seyahat eden bin 540 turist, günübirlik olarak Kuşadası’na giriş yaptı.

Turistlerin büyük bölümü otobüslerle Efes ve Meryemana gibi tarihi ve turistik yerlere tura çıkarken, bir bölümü de Kuşadası çarşılarında gezdi.

Celestyal Olympia gemisinin sezon boyunca Kuşadası’na 60 sefer yapacağı ve 87 bine yakın turisti getireceği açıklandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.