Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Sezgin, Yenipazar’a bayram çıkarması yaptı

SİYASET 16.06.2018 - 15:37, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3175+ kez okundu.
 

Sezgin, Yenipazar’a bayram çıkarması yaptı

Seçim çalışmalarına bayramda da devam eden İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın 1. Sıra Milletvekili Adayı Aydın Sezgin, Ramazan Bayramı’nın ilk gününde Yenipazar’ı ziyaret etti.

AYDIN- Sezgin, İYİ Parti Yenipazar İlçe Teşkilatı ve partililerle bayramlaştıktan sonra vatandaşlarla da bir araya gelerek bayramlarını kutladı. İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın 1. Sıra Milletvekili Adayı Aydın Sezgin, Ramazan Bayramı’nın birinci akşamını Yenipazar’da geçirdi. İlk olarak İYİ Parti Yenipazar İlçe Teşkilatı’nı ziyaret eden Sezgin, İYİ Parti Yenipazar İlçe Başkanı Tarkun İncioğlu ve partililerle bayramlaştı. Sezgin ve İncilioğlu, İYİ Parti Aydın İl Başkan Yardımcısı Sabri Küçük, Milletvekili Adayı Semra Yücel, İl Gençlik Kolları Başkanı Fatih Arslan, ilçe teşkilatı üyeleri ve partililerle birlikte Yenipazarlı vatandaşları ziyaret ederek bayramlarını kutladı. Yenipazarlılarla bir araya gelmekten ve gördüğü yoğun ilgiden son derece memnun kaldığını ifade eden Sezgin, “Ramazan Bayramı’nın ilk gününde hemşehrilerimizle birlikte olduk. Yenipazar’da da İYİ Parti’ye yoğun bir ilgi olduğunu görüyorum. Bu ilginin karşılığını 24 Haziran’da sandıktan çıkacak İYİ oylarla göreceğiz. İYİ Parti milletin talebiyle ortaya çıkmış bir harekettir, milletin hareketidir” dedi. Sezgin ve partililer bayram ziyaretinde vatandaşlarla sohbet edip sorun ve talepleri de dinledi. İlçede geç saatlere kadar vatandaşlarla bir arada olan Sezgin, İlçe Başkanı İncioğlu ve partililere fedakarca çalışmaları için teşekkür etti.
Seçim çalışmalarına bayramda da devam eden İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın 1. Sıra Milletvekili Adayı Aydın Sezgin, Ramazan Bayramı’nın ilk gününde Yenipazar’ı ziyaret etti.

AYDIN- Sezgin, İYİ Parti Yenipazar İlçe Teşkilatı ve partililerle bayramlaştıktan sonra vatandaşlarla da bir araya gelerek bayramlarını kutladı.

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın 1. Sıra Milletvekili Adayı Aydın Sezgin, Ramazan Bayramı’nın birinci akşamını Yenipazar’da geçirdi. İlk olarak İYİ Parti Yenipazar İlçe Teşkilatı’nı ziyaret eden Sezgin, İYİ Parti Yenipazar İlçe Başkanı Tarkun İncioğlu ve partililerle bayramlaştı. Sezgin ve İncilioğlu, İYİ Parti Aydın İl Başkan Yardımcısı Sabri Küçük, Milletvekili Adayı Semra Yücel, İl Gençlik Kolları Başkanı Fatih Arslan, ilçe teşkilatı üyeleri ve partililerle birlikte Yenipazarlı vatandaşları ziyaret ederek bayramlarını kutladı.

Yenipazarlılarla bir araya gelmekten ve gördüğü yoğun ilgiden son derece memnun kaldığını ifade eden Sezgin, “Ramazan Bayramı’nın ilk gününde hemşehrilerimizle birlikte olduk. Yenipazar’da da İYİ Parti’ye yoğun bir ilgi olduğunu görüyorum. Bu ilginin karşılığını 24 Haziran’da sandıktan çıkacak İYİ oylarla göreceğiz. İYİ Parti milletin talebiyle ortaya çıkmış bir harekettir, milletin hareketidir” dedi.

Sezgin ve partililer bayram ziyaretinde vatandaşlarla sohbet edip sorun ve talepleri de dinledi. İlçede geç saatlere kadar vatandaşlarla bir arada olan Sezgin, İlçe Başkanı İncioğlu ve partililere fedakarca çalışmaları için teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.