Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Seyir halindeki otobüs cayır cayır yandı

ASAYİŞ (AA) - Anadolu Ajansı | 04.10.2015 - 23:27, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 1950+ kez okundu.
 

Seyir halindeki otobüs cayır cayır yandı

İçinde yolcu bulunan otobüs, hareket halindeyken çıkan yangın otobüsü kullanılamaz hale getirdi. Şoförün yangını erken fark etmesi ile yolcular kısa sürede tahliye edildi.

Olay, bugün saat 15:30 sıralarında Aydın İzmir Otabanı Torbalı Kavşağı yakınlarında bulunan bir dinlenme tesisi önünde meydana geldi. Aydın’dan İzmir istikametine seyir halindeki ve içinde 25’e yakın yolcusu bulunan özel bir firmaya ait yolcu otobüsünde bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Olayı erken farkeden otobüs şoförü, dinlenme tesisi önünde yolcuları hemen indirerek felaketi önledi. Görgü tanıklarının ifadesine göre otobüste ve diğer araçlarda yangın söndürme cihazı olmamasından dolayı, vatandaşlar yanan otobüsü sadece izlemekle yetindi. Olay yerine çağrılan itfaiye ekiplerinin, yaklaşık 25 dakika sonra geldiği ve bu süre içinde otobüsün tamamen yanarak kullanılamaz hale geldiği, itfaiyenin sadece soğutma işlemi yaptığı ileri sürüldü. Otobüs yangını ili ilgili soruşturma başlatıldı.
İçinde yolcu bulunan otobüs, hareket halindeyken çıkan yangın otobüsü kullanılamaz hale getirdi. Şoförün yangını erken fark etmesi ile yolcular kısa sürede tahliye edildi.

Olay, bugün saat 15:30 sıralarında Aydın İzmir Otabanı Torbalı Kavşağı yakınlarında bulunan bir dinlenme tesisi önünde meydana geldi.

Aydın’dan İzmir istikametine seyir halindeki ve içinde 25’e yakın yolcusu bulunan özel bir firmaya ait yolcu otobüsünde bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Olayı erken farkeden otobüs şoförü, dinlenme tesisi önünde yolcuları hemen indirerek felaketi önledi.

Görgü tanıklarının ifadesine göre otobüste ve diğer araçlarda yangın söndürme cihazı olmamasından dolayı, vatandaşlar yanan otobüsü sadece izlemekle yetindi. Olay yerine çağrılan itfaiye ekiplerinin, yaklaşık 25 dakika sonra geldiği ve bu süre içinde otobüsün tamamen yanarak kullanılamaz hale geldiği, itfaiyenin sadece soğutma işlemi yaptığı ileri sürüldü. Otobüs yangını ili ilgili soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.