Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Seyhan İstifa Etti!

SİYASET 11.02.2015 - 20:04, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3284+ kez okundu.
 

Seyhan İstifa Etti!

CHP Aydın İl Başkan Yardımcısı Serhan Seyhan hem partisi CHP’den hem de yürütmekte olduğu görevinden istifa etti.

CHP Aydın İl Başkan Yardımcısı Serhan Seyhan hem partisi CHP’den hem de yürütmekte olduğu görevinden istifa etti. İstifa dilekçesini CHP Aydın İl Başkanlığı’na sunan Serhan Seyhan, İl Yönetim Kurulu üyeliği üzerinden bazı şahısların, şahsi menfaatleri ve siyasi hedefleri için kişiliğine, eşine, ailesine ve partisine zarar vermeye çalıştığını belirtti. Karalama kampanyaları ile çevresine ve partisine zarar vermemek ve yakın çevresinin daha fazla zarar görmesini engellemek adına istifa kararı aldığını açıklayan Serhan Seyhan istifasını Facebook hesabı üzerinden de duyurdu. Serhan Seyhan, Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, CHP İl Başkanı Hikmet Saatçi ve partililerine bu güne kadar verdiği destek için teşekkür ederek CHP üyeliği ve İl Başkan Yardımcılığı görevinden istifa etti. (Kaynak: Aydın Gündem)
CHP Aydın İl Başkan Yardımcısı Serhan Seyhan hem partisi CHP’den hem de yürütmekte olduğu görevinden istifa etti.

CHP Aydın İl Başkan Yardımcısı Serhan Seyhan hem partisi CHP’den hem de yürütmekte olduğu görevinden istifa etti.

İstifa dilekçesini CHP Aydın İl Başkanlığı’na sunan Serhan Seyhan, İl Yönetim Kurulu üyeliği üzerinden bazı şahısların, şahsi menfaatleri ve siyasi hedefleri için kişiliğine, eşine, ailesine ve partisine zarar vermeye çalıştığını belirtti.

Karalama kampanyaları ile çevresine ve partisine zarar vermemek ve yakın çevresinin daha fazla zarar görmesini engellemek adına istifa kararı aldığını açıklayan Serhan Seyhan istifasını Facebook hesabı üzerinden de duyurdu.

Serhan Seyhan, Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, CHP İl Başkanı Hikmet Saatçi ve partililerine bu güne kadar verdiği destek için teşekkür ederek CHP üyeliği ve İl Başkan Yardımcılığı görevinden istifa etti.

(Kaynak: Aydın Gündem)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.