Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Sesinin sınırlarını zorlayana hediyeleri anında Novada’da

GENEL 23.07.2017 - 12:34, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2749+ kez okundu.
 

Sesinin sınırlarını zorlayana hediyeleri anında Novada’da

Beşinci yılında da fırsatlarla dolu alışveriş ortamı ve eğlenceli etkinlikleri ile bölgenin yaşam merkezi olmayı sürdüren Novada Outlet Söke, 9 Ağustos’a kadar 75 TL ve üzeri alışveriş yapan ziyaretçilerine binlerce hediye dağıtıyor.

AYDIN- Kuşadası, Söke, Didim, Bodrum gibi gözde tatil beldelerinin kesişim noktasında yer alan konumu ve ziyaretçilerine sunduğu kaliteli alışveriş deneyimi ile Ege’nin en sevilen yaşam merkezi olan Novada Outlet Söke’de fırsat dolu kampanyaların bir yenisi daha 20 Temmuz’da başlıyor. Birbirinden farklı etkinlik programları ile ziyaretçilerine alışverişin yanı sıra keyifli vakit geçirme imkanı da sunan Novada Outlet Söke’de, 20 Temmuz – 9 Ağustos tarihleri arası 75 TL ve üzeri alışveriş yapan herkes15:00-23:00 saatleri arası önce kampanya mekanizmasına gelerek Novada’nın Söke’deki 5. Yılını kutlamak üzere ‘Beeeş’ diye bağırıyor. Burada soğuk içeceğini alan katılımcılar, ses düzeyine göre mekanizmada görünen renkte belirlenmiş hediyesini almak için kampanya masasına kayıt yaptırarak sürpriz hediyelerin sahibi oluyor. Novada Outlet Söke’nin 5. yıla özel kampanyasına katılan herkese, bu yaza özel plaj ürünlerinin ve birbirinden lezzetli menü çeklerinin yer aldığı binlerce sürprizden biri anında hediye ediliyor. Novada Outlet Söke, Ege mimarisinin sıcaklığı ve zengin marka karmasıyla açık havada alışveriş keyfi yaşamak ve yaz fırsatlarından yararlanmak için herkesi alışveriş merkezine davet ediyor. Kampanya hakkında detaylı bilgi novadasoke.com ve kampanya masasında.
Beşinci yılında da fırsatlarla dolu alışveriş ortamı ve eğlenceli etkinlikleri ile bölgenin yaşam merkezi olmayı sürdüren Novada Outlet Söke, 9 Ağustos’a kadar 75 TL ve üzeri alışveriş yapan ziyaretçilerine binlerce hediye dağıtıyor.

AYDIN- Kuşadası, Söke, Didim, Bodrum gibi gözde tatil beldelerinin kesişim noktasında yer alan konumu ve ziyaretçilerine sunduğu kaliteli alışveriş deneyimi ile Ege’nin en sevilen yaşam merkezi olan Novada Outlet Söke’de fırsat dolu kampanyaların bir yenisi daha 20 Temmuz’da başlıyor.

Birbirinden farklı etkinlik programları ile ziyaretçilerine alışverişin yanı sıra keyifli vakit geçirme imkanı da sunan Novada Outlet Söke’de, 20 Temmuz – 9 Ağustos tarihleri arası 75 TL ve üzeri alışveriş yapan herkes15:00-23:00 saatleri arası önce kampanya mekanizmasına gelerek Novada’nın Söke’deki 5. Yılını kutlamak üzere ‘Beeeş’ diye bağırıyor. Burada soğuk içeceğini alan katılımcılar, ses düzeyine göre mekanizmada görünen renkte belirlenmiş hediyesini almak için kampanya masasına kayıt yaptırarak sürpriz hediyelerin sahibi oluyor. Novada Outlet Söke’nin 5. yıla özel kampanyasına katılan herkese, bu yaza özel plaj ürünlerinin ve birbirinden lezzetli menü çeklerinin yer aldığı binlerce sürprizden biri anında hediye ediliyor.

Novada Outlet Söke, Ege mimarisinin sıcaklığı ve zengin marka karmasıyla açık havada alışveriş keyfi yaşamak ve yaz fırsatlarından yararlanmak için herkesi alışveriş merkezine davet ediyor.

Kampanya hakkında detaylı bilgi novadasoke.com ve kampanya masasında.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.