Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Sesimizi duy Topuklu EFE

GÜNCEL 26.07.2017 - 15:16, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 4037+ kez okundu.
 

Sesimizi duy Topuklu EFE

Kuşadası’nda yaşayan ve Saba El Sanatları Topluluğu’nu oluşturup dayanışma içine giren kadınlar, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na, “Sesimizi duy Topuklu Efe’miz” çağrısı yaptı.

AYDIN- Evde el emeği ile üretim yapan ve geçim sıkıntısı yaşayan kadınların ürettiği ürünlerin satışı için Kuşadası Belediyesi’nden yer temini konusunda talepleri olduğunu belirten kadınlar, yer tahsis edildiğini, daha sonra hiçbir gerekçe göstermeden tahsis edilen yerin ellerinden alındığını vurgulayarak, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na seslendi. Kuşadalı kadınlar, şunları söyledi: “Bize haftada bir gün olmak şartı ile 2.El Pazarı’nın kurulduğu alanda stant açabileceğimiz ve bu pazara kan, can getirebileceğimiz konusunda izin verildi. Mayıs ayında verilen izine, 25.07.2017 tarihinde sebebi belirtilmeden son verildi Kadınların uğrayamadığı Bit Pazarı bizlerle birlikte kaliteye kavuşup Kuşadası halkının ve turistlerin uğrak yeri haline geldi Kendileri evde üretim yapıp hasta çocuğuna bakan, eşi olmayıp ev geçindiren, eğitim masraflarını karşılamak için uğraşan kadınlarımızın umut ışığı söndü. Kazanılan üç beş kuruş da elimizden alındı. Bizler yılmadan, usanmadan, bıkmadan çıktığımız bu yolda devam etmek istiyoruz. Topuklu EFE’mizin elimizden tutacağına, bizi yalnız bırakmayacağına inanıyoruz. Sesimizi duy ve bize ışık ol EFE’miz.”
Kuşadası’nda yaşayan ve Saba El Sanatları Topluluğu’nu oluşturup dayanışma içine giren kadınlar, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na, “Sesimizi duy Topuklu Efe’miz” çağrısı yaptı.

AYDIN- Evde el emeği ile üretim yapan ve geçim sıkıntısı yaşayan kadınların ürettiği ürünlerin satışı için Kuşadası Belediyesi’nden yer temini konusunda talepleri olduğunu belirten kadınlar, yer tahsis edildiğini, daha sonra hiçbir gerekçe göstermeden tahsis edilen yerin ellerinden alındığını vurgulayarak, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na seslendi. Kuşadalı kadınlar, şunları söyledi:

“Bize haftada bir gün olmak şartı ile 2.El Pazarı’nın kurulduğu alanda stant açabileceğimiz ve bu pazara kan, can getirebileceğimiz konusunda izin verildi.

Mayıs ayında verilen izine, 25.07.2017 tarihinde sebebi belirtilmeden son verildi

Kadınların uğrayamadığı Bit Pazarı bizlerle birlikte kaliteye kavuşup Kuşadası halkının ve turistlerin uğrak yeri haline geldi

Kendileri evde üretim yapıp hasta çocuğuna bakan, eşi olmayıp ev geçindiren, eğitim masraflarını karşılamak için uğraşan kadınlarımızın umut ışığı söndü. Kazanılan üç beş kuruş da elimizden alındı.

Bizler yılmadan, usanmadan, bıkmadan çıktığımız bu yolda devam etmek istiyoruz.

Topuklu EFE’mizin elimizden tutacağına, bizi yalnız bırakmayacağına inanıyoruz.

Sesimizi duy ve bize ışık ol EFE’miz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.