Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Serin ve yağışlı hava etkili oluyor

GÜNCEL 05.05.2019 - 15:53, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3524+ kez okundu.
 

Serin ve yağışlı hava etkili oluyor

Aydın’da öğlen saatlerinde başlayan serin ve yağışlı hava etkili oluyor.

AYDIN - Aydın’da bir haftadır devam eden sıcak hava yerini yağışlı ve serin havaya bıraktı. Bugün öğlen saatlerinde başlayan sağanak yağışla birlikte, hava sıcaklıklarında hissedilir derecede düşüş yaşandı. Meteoroloji 2. Bölge Müdürlüğü verilerine göre Aydın’da yağışlı havanın yarın sabah saatlerine kadar etkili olması beklenirken, hafta başında itibaren sıcaklık değerlerinin mevsim normallerinin altına düşmesi bekleniyor. Aydın’da Pazartesi günü çok bulutlu, Salı günü gök gürültülü sağanak yağışlı, Çarşamba günü çok bulutlu havanın etkili olması beklenirken sıcaklık değerlerinin Perşembe gününe kadar 21-22 derecelerde olması tahmin ediliyor.
Aydın’da öğlen saatlerinde başlayan serin ve yağışlı hava etkili oluyor.

AYDIN - Aydın’da bir haftadır devam eden sıcak hava yerini yağışlı ve serin havaya bıraktı. Bugün öğlen saatlerinde başlayan sağanak yağışla birlikte, hava sıcaklıklarında hissedilir derecede düşüş yaşandı.

Meteoroloji 2. Bölge Müdürlüğü verilerine göre Aydın’da yağışlı havanın yarın sabah saatlerine kadar etkili olması beklenirken, hafta başında itibaren sıcaklık değerlerinin mevsim normallerinin altına düşmesi bekleniyor. Aydın’da Pazartesi günü çok bulutlu, Salı günü gök gürültülü sağanak yağışlı,

Çarşamba günü çok bulutlu havanın etkili olması beklenirken sıcaklık değerlerinin Perşembe gününe kadar 21-22 derecelerde olması tahmin ediliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.