Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Serçin'de turizm Aydın Büyükşehir'le gelişiyor

TURİZM 16.01.2019 - 11:14, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3526+ kez okundu.
 

Serçin'de turizm Aydın Büyükşehir'le gelişiyor

Aydın'ın turizm potansiyelini ortaya çıkarmak amacıyla Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen projelerle birçok bölgenin bilinirliği ve turizm potansiyeli artıyor.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, Aydın'ın en güzel ve el değmemiş doğal hayat alanlarından birisi olan Serçin'de Büyükşehir Belediyesi tarafından açılan Serçin Ekoturizm Merkezi'yle birlikte bölgedeki turizm gelişmeye başladı. Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan tanıtımlar ve açılan ekoturizm merkezinden sonra bilinirliği artmaya başlayan Serçin Mahallesi'nde ilk restoran, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu tarafından açıldı. Açılışta konuşan Başkan Çerçioğlu, "Büyükşehir Belediyesi olarak ekoturizmi canlandırmak için Serçin gibi birçok bölgeye yatırımlar yaptık. Burada açtığımız ekoturizm merkezimizden sonra bu bölgemiz ciddi anlamda turist almaya başladı. Buradaki temel amacımız bu çok özel bölgeyi tüm Türkiye'ye ve dünyaya tanıtmak. Serçin, biz yatırım yapana kadar ihmal edilmiş bir bölgeydi" diye konuştu. Büyükşehir Belediyesi'nin Serçin'e yatırımlarının devam edeceğinin altını çizen Başkan Çerçioğlu, "Bu bölge özellikle benim çok ilgilendiğim ve çok sevdiğim bir bölge. Bunlar bu bölgenin tanıtımıyla ilgili attığımız ilk adımlar. Nasıl Arapapıştı'yı tüm dünyanın bildiği bir yer haline getirdiysek Serçin'i de sizlerin desteğiyle yine aynı şekilde çok bilinen bir yer haline getireceğiz. Buraya bir yıl sonra, şimdiye kadar gelenlerin en az on katı ziyaretçi gelecek. Bu işletmeyi açan Süleyman Bey'e işletmesinin hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum" dedi. Serçin'e yaptığı yatırımlar için Başkan Çerçioğlu'na teşekkür eden işletme sahibi Süleyman Göktepe ise, "Özlem Başkan buradaki ekoturizm merkezini açtıktan sonra Serçin'in ziyaretçi sayısı arttı. Fakat oturmak, kahvaltı ve yemek yemek için bir yer yoktu. Bu mekânı da başkanımızın sayesinde açtık" ifadelerini kullandı. Açılış törenine Başkan Çerçioğlu'nun yanı sıra CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır, CHP Söke Belediye Başkan Adayı Levent Tuncel, CHP Söke İlçe Başkanı Hüseyin Akkaya, Serçin Mahallesi Muhtarı Mustafa Çay ve çok sayıda davetli katıldı.
Aydın'ın turizm potansiyelini ortaya çıkarmak amacıyla Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen projelerle birçok bölgenin bilinirliği ve turizm potansiyeli artıyor.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, Aydın'ın en güzel ve el değmemiş doğal hayat alanlarından birisi olan Serçin'de Büyükşehir Belediyesi tarafından açılan Serçin Ekoturizm Merkezi'yle birlikte bölgedeki turizm gelişmeye başladı.

Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan tanıtımlar ve açılan ekoturizm merkezinden sonra bilinirliği artmaya başlayan Serçin Mahallesi'nde ilk restoran, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu tarafından açıldı. Açılışta konuşan Başkan Çerçioğlu, "Büyükşehir Belediyesi olarak ekoturizmi canlandırmak için Serçin gibi birçok bölgeye yatırımlar yaptık. Burada açtığımız ekoturizm merkezimizden sonra bu bölgemiz ciddi anlamda turist almaya başladı. Buradaki temel amacımız bu çok özel bölgeyi tüm Türkiye'ye ve dünyaya tanıtmak. Serçin, biz yatırım yapana kadar ihmal edilmiş bir bölgeydi" diye konuştu.

Büyükşehir Belediyesi'nin Serçin'e yatırımlarının devam edeceğinin altını çizen Başkan Çerçioğlu, "Bu bölge özellikle benim çok ilgilendiğim ve çok sevdiğim bir bölge. Bunlar bu bölgenin tanıtımıyla ilgili attığımız ilk adımlar. Nasıl Arapapıştı'yı tüm dünyanın bildiği bir yer haline getirdiysek Serçin'i de sizlerin desteğiyle yine aynı şekilde çok bilinen bir yer haline getireceğiz. Buraya bir yıl sonra, şimdiye kadar gelenlerin en az on katı ziyaretçi gelecek. Bu işletmeyi açan Süleyman Bey'e işletmesinin hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum" dedi.

Serçin'e yaptığı yatırımlar için Başkan Çerçioğlu'na teşekkür eden işletme sahibi Süleyman Göktepe ise, "Özlem Başkan buradaki ekoturizm merkezini açtıktan sonra Serçin'in ziyaretçi sayısı arttı. Fakat oturmak, kahvaltı ve yemek yemek için bir yer yoktu. Bu mekânı da başkanımızın sayesinde açtık" ifadelerini kullandı.

Açılış törenine Başkan Çerçioğlu'nun yanı sıra CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır, CHP Söke Belediye Başkan Adayı Levent Tuncel, CHP Söke İlçe Başkanı Hüseyin Akkaya, Serçin Mahallesi Muhtarı Mustafa Çay ve çok sayıda davetli katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.