Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Serçin Yılanbalığı Şenliği’ni İki bando şenlendirecek

KÜLTÜR 13.03.2017 - 07:54, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 4121+ kez okundu.
 

Serçin Yılanbalığı Şenliği’ni İki bando şenlendirecek

Serçin Yılanbalığı Şenliği’ni iki bando renklendirecek. Şenlikte Söke Belediyesi Şehir Bandosu ile Karşıyaka Belediye Bandosu konser verecek.

AYDIN- Söke ve çevresindeki etkinliklerde beğeni ile dinlenen Söke Belediyesi Şehir Bandosu Şef Şenol Çiçek yönetiminde repertuarlarındaki marş ve ezgilerle Serçin Yılanbalığı Şenliği’ne renk katacak. Söke bu kez başta İzmir olmak üzere Ege’nin çeşitli illerindeki etkinliklere de katılan Karşıyaka Belediye Bandosu’nu ağırlayacak. Geleneksel Türk Marşları’nın yanı sıra Avrupa batı tarzı müziğinden de örnekler sunacak olan Karşıyaka Bandosunu şefliğini ise Şenol Şentürk yapıyor. 26 Mart 2017 Pazar günü gerçekleşecek olan 3. Serçin Yılanbalığı Şenliği heyecanla beklenirken, Söke başta olmak üzere bölgeden binlerce kişinin katılması bekleniyor.
Serçin Yılanbalığı Şenliği’ni iki bando renklendirecek. Şenlikte Söke Belediyesi Şehir Bandosu ile Karşıyaka Belediye Bandosu konser verecek.

AYDIN- Söke ve çevresindeki etkinliklerde beğeni ile dinlenen Söke Belediyesi Şehir Bandosu Şef Şenol Çiçek yönetiminde repertuarlarındaki marş ve ezgilerle Serçin Yılanbalığı Şenliği’ne renk katacak. Söke bu kez başta İzmir olmak üzere Ege’nin çeşitli illerindeki etkinliklere de katılan Karşıyaka Belediye Bandosu’nu ağırlayacak. Geleneksel Türk Marşları’nın yanı sıra Avrupa batı tarzı müziğinden de örnekler sunacak olan Karşıyaka Bandosunu şefliğini ise Şenol Şentürk yapıyor.

26 Mart 2017 Pazar günü gerçekleşecek olan 3. Serçin Yılanbalığı Şenliği heyecanla beklenirken, Söke başta olmak üzere bölgeden binlerce kişinin katılması bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.