Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Serbest Bölge Çalıştayı toplanıyor

EKONOMİ 03.01.2018 - 09:43, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2866+ kez okundu.
 

Serbest Bölge Çalıştayı toplanıyor

Aydın ekonomisinin geleceğine imza atacak olan serbest bölge çalışmaları için önem taşıyan Serbest Bölge Çalıştayı’nın toplanacağı bildirildi.

AYDIN- Konuyla ilgili bir açıklama yapan TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve AYTO Başkanı Hakan Ülken, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi, Aydın Milletvekili Mustafa Savaş ve Aydın Oda, Borsalarının girişimleri ile 11 Ocak Perşembe günü Aydın’da yapılacak olan “Serbest Bölge Çalıştayı”nın Aydın Ekonomisi’nin gelişmesi için en önemli sacayaklarının havaalanı, yatırım teşvik bölgesi düzenlemesi ve serbest bölge olduğunu söyledi. Bu üç önemli husustan serbest bölge ile ilgili gelişmeleri sevindirici bulduğunu belirten Ülken, “Serbest bölge özellikle büyük sanayi yatırımlarının Aydın’a kazandırılması için önemli bir adım. İhracatın artması, ekonomik büyüme ve istihdama katkısı gibi birçok konuda Aydın’ın önünü açacaktır. Bu hususta değerli Milletvekilimiz Sayın Mustafa Savaş’a çalışmalarından dolayı teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.
Aydın ekonomisinin geleceğine imza atacak olan serbest bölge çalışmaları için önem taşıyan Serbest Bölge Çalıştayı’nın toplanacağı bildirildi.

AYDIN- Konuyla ilgili bir açıklama yapan TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve AYTO Başkanı Hakan Ülken, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi, Aydın Milletvekili Mustafa Savaş ve Aydın Oda, Borsalarının girişimleri ile 11 Ocak Perşembe günü Aydın’da yapılacak olan “Serbest Bölge Çalıştayı”nın Aydın Ekonomisi’nin gelişmesi için en önemli sacayaklarının havaalanı, yatırım teşvik bölgesi düzenlemesi ve serbest bölge olduğunu söyledi.

Bu üç önemli husustan serbest bölge ile ilgili gelişmeleri sevindirici bulduğunu belirten Ülken, “Serbest bölge özellikle büyük sanayi yatırımlarının Aydın’a kazandırılması için önemli bir adım. İhracatın artması, ekonomik büyüme ve istihdama katkısı gibi birçok konuda Aydın’ın önünü açacaktır. Bu hususta değerli Milletvekilimiz Sayın Mustafa Savaş’a çalışmalarından dolayı teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.