Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Senatodan Şehit Öğretmenlere Vefa

GÜNCEL 27.11.2020 - 11:59, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2470+ kez okundu.
 

Senatodan Şehit Öğretmenlere Vefa

Senatodan Şehit Öğretmenlere Vefa: Şehit Öğretmenler Caddesi

AYDIN - Aydın Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Senatosunun 23 Kasım 2020 ve 2020-21 sayılı oturumunda alınan karar ile 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle şehit öğretmenler anısına ADÜ Eğitim Fakültesinin önünden Rektörlüğe uzanan caddeye ‘Şehit Öğretmenler Caddesi’ adı verildi. Terör örgütü tarafından şehit edilen öğretmenlerin anısını ‘Şehit Öğretmenler Caddesi’ adı ile yaşatmak istediklerini belirten ADÜ Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, “Görevi başında şehit düşen bütün öğretmenlerin acısını yüreğimizde ilk günkü gibi hissediyoruz. Ülkemizin geleceğini aydınlatan, yeni neslin yetişmesinde ter döken, emek veren öğretmenlerin hakkını ödeyemeyiz.” dedi. Şehit Öğretmenler Caddesinde Her Şehit Öğretmen Anısına 1 Ağaç Diktik Şehit öğretmenlerin aziz hatıralarını yaşatmak için Kampüste her bir şehidimiz adına birer fidan dikimi yapıldı. Fidanda o şehit öğretmenlerin künyesi ve dikimi yapan kişinin bilgileri yer aldı. Şehit öğretmenlere minnettarlığımızı ifade etmek adına Kampüste fidan dikimi yapıldığını belirten ADÜ Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, “Bugün burada, Eğitim Fakültesi önüne dikilen fidanlarınız ve fikirleriniz genç öğretmen adayları ile sulanacak, kök salacak, dallanacak ve inanıyorum ki bu arkadaşlarımız da değerli fikirleri yeni nesle taşıyacak.” dedi.
Senatodan Şehit Öğretmenlere Vefa: Şehit Öğretmenler Caddesi

AYDIN - Aydın Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Senatosunun 23 Kasım 2020 ve 2020-21 sayılı oturumunda alınan karar ile 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle şehit öğretmenler anısına ADÜ Eğitim Fakültesinin önünden Rektörlüğe uzanan caddeye ‘Şehit Öğretmenler Caddesi’ adı verildi.

Terör örgütü tarafından şehit edilen öğretmenlerin anısını ‘Şehit Öğretmenler Caddesi’ adı ile yaşatmak istediklerini belirten ADÜ Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, “Görevi başında şehit düşen bütün öğretmenlerin acısını yüreğimizde ilk günkü gibi hissediyoruz. Ülkemizin geleceğini aydınlatan, yeni neslin yetişmesinde ter döken, emek veren öğretmenlerin hakkını ödeyemeyiz.” dedi.

Şehit Öğretmenler Caddesinde Her Şehit Öğretmen Anısına 1 Ağaç Diktik

Şehit öğretmenlerin aziz hatıralarını yaşatmak için Kampüste her bir şehidimiz adına birer fidan dikimi yapıldı. Fidanda o şehit öğretmenlerin künyesi ve dikimi yapan kişinin bilgileri yer aldı.

Şehit öğretmenlere minnettarlığımızı ifade etmek adına Kampüste fidan dikimi yapıldığını belirten ADÜ Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, “Bugün burada, Eğitim Fakültesi önüne dikilen fidanlarınız ve fikirleriniz genç öğretmen adayları ile sulanacak, kök salacak, dallanacak ve inanıyorum ki bu arkadaşlarımız da değerli fikirleri yeni nesle taşıyacak.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.