Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Selatin Mahallesi’nde yol sevinci

GÜNCEL 21.04.2018 - 16:12, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2828+ kez okundu.
 

Selatin Mahallesi’nde yol sevinci

Aydın Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri tarafından Germencik ilçesinin Selatin Mahallesi’nde alt yapı ve üst yapı sorunlarının anında çözüme ulaştığı bildirildi.

AYDIN- Edinilen bilgiye göre, bünyesinde 800 yıllık koca bir tarih barındıran Selatin Mahallesi’nde Aydın Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Yol Yapım ve Bakım Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, yaklaşık 8 bin metre kare olan parke taşı kaplama çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmalarını takdirle karşıladığı belirtilen Selatin Mahallesi sakinlerinin, “Özlem Başkanımızın gerçekten de Aydın’a yapmış olduğu hizmetler diğer başkanlara örnek olacak kadar güzel. Yolumuz önce ki yola göre daha düzgün ve daha geniş bizlerde bu yönde istekte bulunmuştuk.  Yapmış olduğu hizmetler bizlere vermiş olduğu değeri gösteriyor” şeklinde konuştuğu ifade edildi. Yapılan çalışmaları yerinde takip eden Selatin Mahallesi Muhtarı Fikret Kacar’ın ise, “Önceden yollarımız da yamalı, bozuk bir asfalt vardı. Aynı zamanda oldukça dar bir yoldu. Bu yolun genişlemesi için ve iyileştirilmesi için Kuşadası’nda Özlem Başkanımızın yapmış olduğu Muhtarlar toplantısına katılım sağladım ve orada başvurumu yaptım. Yerleşik alan olduğu için asfalt istemedik, parke taşının sağlık açısından da ve aynı zamanda görünümünün daha iyi olduğuna karar verdik. Okul çıkışı için de çocuklarımıza güzel bir yaya yolu sağlandı. Hizmetten çok memnunuz. Topuklu Efemize mahallem ve şahsım adına canı gönülden teşekkür ediyorum” dediği belirtildi.
Aydın Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri tarafından Germencik ilçesinin Selatin Mahallesi’nde alt yapı ve üst yapı sorunlarının anında çözüme ulaştığı bildirildi.

AYDIN- Edinilen bilgiye göre, bünyesinde 800 yıllık koca bir tarih barındıran Selatin Mahallesi’nde Aydın Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Yol Yapım ve Bakım Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, yaklaşık 8 bin metre kare olan parke taşı kaplama çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmalarını takdirle karşıladığı belirtilen Selatin Mahallesi sakinlerinin, “Özlem Başkanımızın gerçekten de Aydın’a yapmış olduğu hizmetler diğer başkanlara örnek olacak kadar güzel. Yolumuz önce ki yola göre daha düzgün ve daha geniş bizlerde bu yönde istekte bulunmuştuk.  Yapmış olduğu hizmetler bizlere vermiş olduğu değeri gösteriyor” şeklinde konuştuğu ifade edildi.

Yapılan çalışmaları yerinde takip eden Selatin Mahallesi Muhtarı Fikret Kacar’ın ise, “Önceden yollarımız da yamalı, bozuk bir asfalt vardı. Aynı zamanda oldukça dar bir yoldu. Bu yolun genişlemesi için ve iyileştirilmesi için Kuşadası’nda Özlem Başkanımızın yapmış olduğu Muhtarlar toplantısına katılım sağladım ve orada başvurumu yaptım. Yerleşik alan olduğu için asfalt istemedik, parke taşının sağlık açısından da ve aynı zamanda görünümünün daha iyi olduğuna karar verdik. Okul çıkışı için de çocuklarımıza güzel bir yaya yolu sağlandı. Hizmetten çok memnunuz. Topuklu Efemize mahallem ve şahsım adına canı gönülden teşekkür ediyorum” dediği belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.