Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Şehitler için Kur’an-ı Kerim okutuldu

EKONOMİ 09.09.2015 - 12:21, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3408+ kez okundu.
 

Şehitler için Kur’an-ı Kerim okutuldu

Aydın İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi ve Anadolu İmam Hatip Liseleri ve İmam Hatip Ortaokulları öğretmenlerine yönelik “Mesleki Çalışma” konferansları şehitlerimiz için okunan Kur’an-ı Kerim ile başladı.

Aydın İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi ve Anadolu İmam Hatip Liseleri ve İmam Hatip Ortaokulları öğretmenlerine yönelik “Mesleki Çalışma” konferansları şehitlerimiz için okunan Kur’an-ı Kerim ile başladı. Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen Aydın İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen İmam Hatip Ortaokulları ve Liselerindeki bütün branş öğretmenleri ve ilimizdeki Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenlerine yönelik olarak düzenlenen mesleki çalışmalar alanında konferanslar verildi. Aydın'ın Efeler İlçesi'ndeki İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Dr. Hidayet Sayın Salonu'nda gerçekleştirilen konferanslara il genelindeki Temel Eğitim ve Orta Öğretim kurumlarında görev yapan Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi,  Anadolu İmam Hatip Liseleri ve   İmam Hatip Ortaokullarında görev yapan öğretmenler katıldı. 07/09/2015 tarihinde saat 09:00’da Aydın'ın Efeler İlçesi'ndeki İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Dr. Hidayet Sayın Salonu'nda İl Milli Eğitim Müdürlüğü şube müdürü Sayın Sabri ACAR’IN açış konuşmasıyla başlayan programa İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Pervin TÖRE, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları ile Şube Müdürleri de hazır bulundu.  Yoğun katılımın olduğu konferansta, İlahiyatçı Sayın İdris TOPCUOĞLU İz Bırakan Bir Muallim: Mahir İZ’in, bir ömür boyu süren muallimlik hayat serüvenini ve bir muallim olarak eğitim anlayışını, öğrencilerini yetiştirmek için gösterdiği fedakârlıklar ve örnek davranışlarını anlatırken, Dokuz Eylül Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve İlahiyat Fakültesi Din Psikolojisi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Sayın Recep YAPAREL ise katılımcılara akademik başarıyı olumlu ve olumsuz etkileyen faktörler ve alınacak tedbirler, tespitler, özgün çalışmalar, projeler ve öneriler; empatik bir yaklaşım olarak modern çağda öğrencilerimizin duygu, düşünce ve davranışlarını anlamak konularında bilgilerini paylaştılar. Programın ardından katılımcı akademisyenler İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Pervin TÖRE’i makamında ziyaret ederek hatıra fotoğrafı çektirdiler. İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Pervin TÖRE akademisyenlere paylaşımlarından dolayı teşekkür ederek birlikte yemek yediler.
Aydın İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi ve Anadolu İmam Hatip Liseleri ve İmam Hatip Ortaokulları öğretmenlerine yönelik “Mesleki Çalışma” konferansları şehitlerimiz için okunan Kur’an-ı Kerim ile başladı.

Aydın İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi ve Anadolu İmam Hatip Liseleri ve İmam Hatip Ortaokulları öğretmenlerine yönelik “Mesleki Çalışma” konferansları şehitlerimiz için okunan Kur’an-ı Kerim ile başladı.

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen Aydın İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen İmam Hatip Ortaokulları ve Liselerindeki bütün branş öğretmenleri ve ilimizdeki Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenlerine yönelik olarak düzenlenen mesleki çalışmalar alanında konferanslar verildi.

Aydın'ın Efeler İlçesi'ndeki İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Dr. Hidayet Sayın Salonu'nda gerçekleştirilen konferanslara il genelindeki Temel Eğitim ve Orta Öğretim kurumlarında görev yapan Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi,  Anadolu İmam Hatip Liseleri ve   İmam Hatip Ortaokullarında görev yapan öğretmenler katıldı.

07/09/2015 tarihinde saat 09:00’da Aydın'ın Efeler İlçesi'ndeki İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Dr. Hidayet Sayın Salonu'nda İl Milli Eğitim Müdürlüğü şube müdürü Sayın Sabri ACAR’IN açış konuşmasıyla başlayan programa İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Pervin TÖRE, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları ile Şube Müdürleri de hazır bulundu.  Yoğun katılımın olduğu konferansta, İlahiyatçı Sayın İdris TOPCUOĞLU İz Bırakan Bir Muallim: Mahir İZ’in, bir ömür boyu süren muallimlik hayat serüvenini ve bir muallim olarak eğitim anlayışını, öğrencilerini yetiştirmek için gösterdiği fedakârlıklar ve örnek davranışlarını anlatırken, Dokuz Eylül Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve İlahiyat Fakültesi Din Psikolojisi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Sayın Recep YAPAREL ise katılımcılara akademik başarıyı olumlu ve olumsuz etkileyen faktörler ve alınacak tedbirler, tespitler, özgün çalışmalar, projeler ve öneriler; empatik bir yaklaşım olarak modern çağda öğrencilerimizin duygu, düşünce ve davranışlarını anlamak konularında bilgilerini paylaştılar.

Programın ardından katılımcı akademisyenler İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Pervin TÖRE’i makamında ziyaret ederek hatıra fotoğrafı çektirdiler.

İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Pervin TÖRE akademisyenlere paylaşımlarından dolayı teşekkür ederek birlikte yemek yediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.