Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Şehitler için hatim indirilecek

GENEL 07.07.2017 - 15:31, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 4150+ kez okundu.
 

Şehitler için hatim indirilecek

15 Temmuz Şehitleri için hatim indirilecek

AYDIN- Aydın’da müftülük tarafından 15 Temmuz Şehitleri için hatim programı tertip edildi. Program kapsamında şehitler için okunacak hatimlerin duası 14 Temmuz Cuma günü toplu olarak yapılacak.  Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından hazırlanan genelge çerçevesinde İl Müftülüğü tarafından yapılacak program kapsamında şehitler İçin 100 bin hatim okunacak. 14 Temmuz 2017 Cuma günü Cuma namazı öncesi tüm camilerimizde, bu toprakları vatan kıldığımız günden beri değerlerimiz uğruna canlarını feda eden bütün şehitlerimizin ruhlarına ithafen "Kur'an-ı Kerim Ziyafeti Programı" düzenlenecek. Aydın Müftülüğü tarafından il genelindeki camilerde Cuma hutbesinde de cumaya gelen vatandaşlara bilgi verildi.
15 Temmuz Şehitleri için hatim indirilecek

AYDIN- Aydın’da müftülük tarafından 15 Temmuz Şehitleri için hatim programı tertip edildi. Program kapsamında şehitler için okunacak hatimlerin duası 14 Temmuz Cuma günü toplu olarak yapılacak. 

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından hazırlanan genelge çerçevesinde İl Müftülüğü tarafından yapılacak program kapsamında şehitler İçin 100 bin hatim okunacak. 14 Temmuz 2017 Cuma günü Cuma namazı öncesi tüm camilerimizde, bu toprakları vatan kıldığımız günden beri değerlerimiz uğruna canlarını feda eden bütün şehitlerimizin ruhlarına ithafen "Kur'an-ı Kerim Ziyafeti Programı" düzenlenecek.

Aydın Müftülüğü tarafından il genelindeki camilerde Cuma hutbesinde de cumaya gelen vatandaşlara bilgi verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.