Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Şehit Ufuk Demirkıran için mevlit okutuldu

GENEL 18.06.2018 - 18:45, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3428+ kez okundu.
 

Şehit Ufuk Demirkıran için mevlit okutuldu

Bingöl’ün Genç ilçesinde, geçtiğimiz yıl terör örgütü PKK’ya yönelik operasyonda şehit düşen Sultanhisarlı Jandarma Uzman Onbaşı Ufuk Demirkıran için memleketinde mevlit okutuldu.

AYDIN- Şehidin ölümünün birinci yılında gerçekleştirilen yemekli mevlide aile yakınları ile birlikte çok sayıda protokol üyesi katıldı. Şehit Jandarma Uzman Onbaşı Ufuk Demirkıran’ın Annesi Belkıs Demirkıran ve şehidin kardeşleri Davut, Abdullah, Bülent, Aysel ile aile yakınlarının ev sahipliğinde düzenlenen Atça Mahallesi’ndeki yemekli mevlide Sultanhisar Kaymakamı Turgay Hakan Bilgin başta olmak üzere Sultanhisar Belediye Başkanı Osman Yıldırımkaya, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, siyasi partilerin temsilcileri, STK temsilcileri, vatandaşlar ve çok sayıda protokol üyesi katılarak ailenin yanında oldu. Oğlu Ufuk Demirkıran’ın şehadete ermesinin birinci yılında gerçekleştirdikleri mevlit ile aile ve yakınlarının bir araya geldiğini ifade eden Şehit Annesi Belkıs Demirkıran, “Oğlumun şehadete ulaşmasının birinci yılında onu ve diğer vatan şehitlerimizi rahmetle anıyoruz. Onları kalbimizde yaşatıyoruz. İnşallah bundan sonra başka şehitler gelmez. Huzur ve mutlulukla ülkemizde kardeşçe yaşarız. Allah'ım bugün de yanımızda olan herkesten razı olsun. Allah hayrımızı kabul etsin. Mekanları Peygamber Efendimizin yanı olsun inşallah” dedi.
Bingöl’ün Genç ilçesinde, geçtiğimiz yıl terör örgütü PKK’ya yönelik operasyonda şehit düşen Sultanhisarlı Jandarma Uzman Onbaşı Ufuk Demirkıran için memleketinde mevlit okutuldu.

AYDIN- Şehidin ölümünün birinci yılında gerçekleştirilen yemekli mevlide aile yakınları ile birlikte çok sayıda protokol üyesi katıldı.

Şehit Jandarma Uzman Onbaşı Ufuk Demirkıran’ın Annesi Belkıs Demirkıran ve şehidin kardeşleri Davut, Abdullah, Bülent, Aysel ile aile yakınlarının ev sahipliğinde düzenlenen Atça Mahallesi’ndeki yemekli mevlide Sultanhisar Kaymakamı Turgay Hakan Bilgin başta olmak üzere Sultanhisar Belediye Başkanı Osman Yıldırımkaya, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, siyasi partilerin temsilcileri, STK temsilcileri, vatandaşlar ve çok sayıda protokol üyesi katılarak ailenin yanında oldu.

Oğlu Ufuk Demirkıran’ın şehadete ermesinin birinci yılında gerçekleştirdikleri mevlit ile aile ve yakınlarının bir araya geldiğini ifade eden Şehit Annesi Belkıs Demirkıran, “Oğlumun şehadete ulaşmasının birinci yılında onu ve diğer vatan şehitlerimizi rahmetle anıyoruz. Onları kalbimizde yaşatıyoruz. İnşallah bundan sonra başka şehitler gelmez. Huzur ve mutlulukla ülkemizde kardeşçe yaşarız. Allah'ım bugün de yanımızda olan herkesten razı olsun. Allah hayrımızı kabul etsin. Mekanları Peygamber Efendimizin yanı olsun inşallah” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.