Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Şehit polis Fethi Sekin adı parka verildi

GÜNCEL 09.03.2017 - 13:57, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2833+ kez okundu.
 

Şehit polis Fethi Sekin adı parka verildi

Didim Belediye Meclisinin Mart ayı Meclis toplantısının ikinci oturumunda “Şehit Polis Fethi Sekin isminin parka verilmesi konusun oy birliğiyle kabul edildi.

AYDIN- Oturumda ayrıca Sekin için de bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. Didim Belediye Meclisinin Mart ayı Meclis toplantısının ikinci oturumu Meclis salonunda yapıldı. Toplantıya şehir dışında olması sebebiyle Belediye Başkanı A. Deniz Atabay katılamazken oturumu Belediye Başkan Vekili İbrahim Eray başkanlık etti. Toplantıya Başkan Atabay’ın yanı sıra CHP’li Meclis Üyeleri Ercan Atasoy, Ali Çağlar, Celalettin Erol, Sevinç Karataş, DSP’li Mustafa Kıray, MHP’li Özgür Makascıoğlu, Onur Çağlar ve Aydan Aşık Turgut ile AK Partili Murat Parmaksız mazeretli olarak katılmadı. Gündemde yer alan İzmir’de gerçekleştirilen terör saldırısında şehit olan Polis Memuru Fethi Sekin isminin parka verilmesi ele alındı. İmar Komisyonunca Atatürk Bulvarı üzerinde 1473 sokaktaki parka Fethi Sekin adının verilmesi konusunda karar alınırken madde oy birliğiyle kabul edildi. Maddenin kabul edilmesinin ardından Mecliste Sekin için de bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.
Didim Belediye Meclisinin Mart ayı Meclis toplantısının ikinci oturumunda “Şehit Polis Fethi Sekin isminin parka verilmesi konusun oy birliğiyle kabul edildi.

AYDIN- Oturumda ayrıca Sekin için de bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.

Didim Belediye Meclisinin Mart ayı Meclis toplantısının ikinci oturumu Meclis salonunda yapıldı. Toplantıya şehir dışında olması sebebiyle Belediye Başkanı A. Deniz Atabay katılamazken oturumu Belediye Başkan Vekili İbrahim Eray başkanlık etti. Toplantıya Başkan Atabay’ın yanı sıra CHP’li Meclis Üyeleri Ercan Atasoy, Ali Çağlar, Celalettin Erol, Sevinç Karataş, DSP’li Mustafa Kıray, MHP’li Özgür Makascıoğlu, Onur Çağlar ve Aydan Aşık Turgut ile AK Partili Murat Parmaksız mazeretli olarak katılmadı. Gündemde yer alan İzmir’de gerçekleştirilen terör saldırısında şehit olan Polis Memuru Fethi Sekin isminin parka verilmesi ele alındı. İmar Komisyonunca Atatürk Bulvarı üzerinde 1473 sokaktaki parka Fethi Sekin adının verilmesi konusunda karar alınırken madde oy birliğiyle kabul edildi. Maddenin kabul edilmesinin ardından Mecliste Sekin için de bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.