Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Şehit Fethi Sekin’in babası sporculara madalya verdi

GÜNCEL 18.01.2018 - 19:04, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4305+ kez okundu.
 

Şehit Fethi Sekin’in babası sporculara madalya verdi

İzmir'de geçen yıl terör örgütü PKK'nın düzenlediği saldırıda olası bir faciayı önlen şehit polis memuru Fethi Sekin’in babası Mehmet Zeki Sekin, başarılı sporculara kupa ve madalyalarını verdi.

AYDIN- Şehit polis memuru Fethi Sekin’in babası Mehmet Zeki Sekin, Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nü ziyarette bulundu. Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün koordine ettiği müsabakaları izleyen Mehmet Zeki Sekin, müsabakaların ardından derece elde eden takımlara kupa, sporculara da madalya verdi. Efeler Mimar Sinan Spor Salonunda gerçekleştirilen 2017 – 2018 eğitim öğretim yılı Okullar Arası Genç Erkekler Grekoromen Güreş İl Birinciliği müsabakalarını izleyen Mehmet Zeki Sekin, müsabakaların ardından Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bekir Çeker ile birlikte sporculara madalya verdi. Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Mikail Kavaklı, Personel Şube Müdürü Ahmet Coşkun Parlakyalçın, Gençlik Merkezi Müdürü Fatih Yoğurtçu ve Sporcu Eğitim Merkezi Müdürü Cemal Kahriman da ödül töreninde hazır bulunarak sporculara madalya takdim ettiler. Güreş müsabakalarının ardından Efeler Atatürk Spor Salonu’nda oynanan Okullar Arası Genç Erkekler Basketbol final maçını izleyen Mehmet Zeki Sekin, müsabakaların ardından Spor Şube Müdürü Mikail Kavaklı ile birlikte sporculara madalya, takımlara kupa takdim etti. Gençlik Merkezinde gerçekleştirilen Okullar Arası Gençler Atıcılık İl Birinciliği müsabakaları da ziyaret eden Mehmet Zeki Sekin, derece elde eden sporculara madalya takdim ederek, sporculara başarılar diledi.
İzmir'de geçen yıl terör örgütü PKK'nın düzenlediği saldırıda olası bir faciayı önlen şehit polis memuru Fethi Sekin’in babası Mehmet Zeki Sekin, başarılı sporculara kupa ve madalyalarını verdi.

AYDIN- Şehit polis memuru Fethi Sekin’in babası Mehmet Zeki Sekin, Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nü ziyarette bulundu. Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün koordine ettiği müsabakaları izleyen Mehmet Zeki Sekin, müsabakaların ardından derece elde eden takımlara kupa, sporculara da madalya verdi.

Efeler Mimar Sinan Spor Salonunda gerçekleştirilen 2017 – 2018 eğitim öğretim yılı Okullar Arası Genç Erkekler Grekoromen Güreş İl Birinciliği müsabakalarını izleyen Mehmet Zeki Sekin, müsabakaların ardından Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bekir Çeker ile birlikte sporculara madalya verdi. Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Mikail Kavaklı, Personel Şube Müdürü Ahmet Coşkun Parlakyalçın, Gençlik Merkezi Müdürü Fatih Yoğurtçu ve Sporcu Eğitim Merkezi Müdürü Cemal Kahriman da ödül töreninde hazır bulunarak sporculara madalya takdim ettiler.

Güreş müsabakalarının ardından Efeler Atatürk Spor Salonu’nda oynanan Okullar Arası Genç Erkekler Basketbol final maçını izleyen Mehmet Zeki Sekin, müsabakaların ardından Spor Şube Müdürü Mikail Kavaklı ile birlikte sporculara madalya, takımlara kupa takdim etti.

Gençlik Merkezinde gerçekleştirilen Okullar Arası Gençler Atıcılık İl Birinciliği müsabakaları da ziyaret eden Mehmet Zeki Sekin, derece elde eden sporculara madalya takdim ederek, sporculara başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.