Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Şehit aileleri ve gaziler polisleri ziyaret etti

GENEL 10.04.2019 - 17:37, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2887+ kez okundu.
 

Şehit aileleri ve gaziler polisleri ziyaret etti

Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 174’üncü yıl dönümü dolayısıyla Aydın Şehit Aileleri ve Gaziler Dayanışma Derneği’nin, Efeler İlçesi’ndeki polis uygulama noktalarını ziyaret ettiği bildirildi.

AYDIN - İzmir Karayolu Aydın Girişi Uygulama Noktası, Otoyol Gişeler Girişi Uygulama Noktası ve Muğla Karayolu Aydın Girişi Uygulama Noktası’nı ziyaret eden Aydın Şehit Aileleri ve Gaziler Dayanışma Derneği’nin üyeleri, polislerin günlerini kutladı, karanfil hediye etti. Polis ve askerlerin her zaman yanında olduklarını kaydeden Aydın Şehit Aileleri ve Gaziler Dayanışma Derneği Başkanı İsmail Ece, “Polis ve askerimizin varlığı bizlere her zaman güç veriyor. Polisimizi ve askerimizi çok seviyoruz” dedi. Efeler İlçe Emniyet Müdürlüğü Devriye Ekipler Amiri Ümit Uğurlu, yapılan ziyaretten dolayı çok mutlu olduğunu ifade ederek “Şehit ailelerimiz ve gazilerimizin bu ziyaretleri bizleri çok mutlu etti. Ziyaretlerinden onur duyduk. Bizleri ziyaret ederek mutluluğumuzu paylaştılar. Şehit ailelerimiz ve gazilerimizin güzel gönüllerinin bizim yanımızda olduğunu hissetmek bizim için moral ve motivasyon kaynağı oldu” diye konuştu.
Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 174’üncü yıl dönümü dolayısıyla Aydın Şehit Aileleri ve Gaziler Dayanışma Derneği’nin, Efeler İlçesi’ndeki polis uygulama noktalarını ziyaret ettiği bildirildi.

AYDIN - İzmir Karayolu Aydın Girişi Uygulama Noktası, Otoyol Gişeler Girişi Uygulama Noktası ve Muğla Karayolu Aydın Girişi Uygulama Noktası’nı ziyaret eden Aydın Şehit Aileleri ve Gaziler Dayanışma Derneği’nin üyeleri, polislerin günlerini kutladı, karanfil hediye etti.

Polis ve askerlerin her zaman yanında olduklarını kaydeden Aydın Şehit Aileleri ve Gaziler Dayanışma Derneği Başkanı İsmail Ece, “Polis ve askerimizin varlığı bizlere her zaman güç veriyor. Polisimizi ve askerimizi çok seviyoruz” dedi.

Efeler İlçe Emniyet Müdürlüğü Devriye Ekipler Amiri Ümit Uğurlu, yapılan ziyaretten dolayı çok mutlu olduğunu ifade ederek “Şehit ailelerimiz ve gazilerimizin bu ziyaretleri bizleri çok mutlu etti. Ziyaretlerinden onur duyduk. Bizleri ziyaret ederek mutluluğumuzu paylaştılar. Şehit ailelerimiz ve gazilerimizin güzel gönüllerinin bizim yanımızda olduğunu hissetmek bizim için moral ve motivasyon kaynağı oldu” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.