Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Şehiriçi otobüs ambulansa çarptı

ASAYİŞ 25.01.2017 - 10:22, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3848+ kez okundu.
 

Şehiriçi otobüs ambulansa çarptı

Aydın Efeler’de hastayı doktora yetiştirmek üzere yola çıkan ambulansa şehiriçi toplu taşıma işi yapan otobüs çarptı.

AYDIN- Bu sabah saatlerinde İzmir Bulvarı üzerinde Özel Medinova Hastanesi önünde meydana gelen kazada, Medinova önünde şehir içi otobüsü ambulansa çarpınca hasar meydana geldi. Ambulansta bulunan hasta bir başka ambulansla hastaneye götürülürken, olayda ölü ya da yaralı olmaması teselli kaynağı oldu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi.
Aydın Efeler’de hastayı doktora yetiştirmek üzere yola çıkan ambulansa şehiriçi toplu taşıma işi yapan otobüs çarptı.

AYDIN- Bu sabah saatlerinde İzmir Bulvarı üzerinde Özel Medinova Hastanesi önünde meydana gelen kazada, Medinova önünde şehir içi otobüsü ambulansa çarpınca hasar meydana geldi. Ambulansta bulunan hasta bir başka ambulansla hastaneye götürülürken, olayda ölü ya da yaralı olmaması teselli kaynağı oldu.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.