Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Şehir Tiyatrosu Karpuzlulularla buluştu

SANAT 24.01.2018 - 15:04, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3401+ kez okundu.
 

Şehir Tiyatrosu Karpuzlulularla buluştu

Aydın Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, Karpuzlu'da vatandaşlarla buluştu.

AYDIN- Karpuzlu Kültür Merkezi'ndeki programda, tiyatronun bu yıl Aydın genelinde turneye çıkacağı "Kültür Kumpanyası" seyirciyle buluştu. Tek perdelik "Pusuda" oyunu ve Aydın Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı müzik dinletisiyle vatandaşların karşısına çıkan Kültür Kumpanyası, vatandaşlar tarafından çok beğenildi. Vatandaşlarla birlikte Kültür Kumpanyası'nı izleyen Karpuzlu Belediye Başkanı Tuğrul Ozan, kendisini ve seyircileri tiyatroyla buluşturan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na teşekkür etmek için, Başkan Özlem Çerçioğlu adına, Aydın Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Vicdan Çetav'a teşekkür plaketi verdi. Belediye başkanı Tuğrul Ozan'ın büyükşehir belediyesinden talebi üzerine şehir tiyatrosunun bu yılki çocuk oyunu "Bir Hayalim Var" da ilerleyen günlerde Karpuzlulu çocuklarla buluşacak.
Aydın Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, Karpuzlu'da vatandaşlarla buluştu.

AYDIN- Karpuzlu Kültür Merkezi'ndeki programda, tiyatronun bu yıl Aydın genelinde turneye çıkacağı "Kültür Kumpanyası" seyirciyle buluştu. Tek perdelik "Pusuda" oyunu ve Aydın Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı müzik dinletisiyle vatandaşların karşısına çıkan Kültür Kumpanyası, vatandaşlar tarafından çok beğenildi.

Vatandaşlarla birlikte Kültür Kumpanyası'nı izleyen Karpuzlu Belediye Başkanı Tuğrul Ozan, kendisini ve seyircileri tiyatroyla buluşturan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na teşekkür etmek için, Başkan Özlem Çerçioğlu adına, Aydın Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Vicdan Çetav'a teşekkür plaketi verdi.

Belediye başkanı Tuğrul Ozan'ın büyükşehir belediyesinden talebi üzerine şehir tiyatrosunun bu yılki çocuk oyunu "Bir Hayalim Var" da ilerleyen günlerde Karpuzlulu çocuklarla buluşacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.