Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Şehir gezileri devam ediyor

GENEL 09.07.2018 - 19:55, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2997+ kez okundu.
 

Şehir gezileri devam ediyor

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık tarafından 2012 yılında hayata geçirilen ve Ramazan ayı nedeniyle bir süre ara verilen mahalle gezilerinin kaldığı yerden devam ettiği bildirildi.

AYDIN- Belediyeden edinilen bilgiye göre, ilçede yaşayan hanımların yoğun ilgi gösterdiği gezilere bu hafta Yeşilyurt ve Muammer Aksoy Mahallesi sakinleri katıldı. Ramazan ayı nedeniyle ara verilen geziler, Yeşilyurt ve Muammer Aksoy Mahallesi sakinlerinin katılımları ile yeniden başladı. Nazilli Belediyesi’ne ait araçlarla mahallelerinden alınan kadınlar, ilçede yapılan yollar, parklar, camiler, cem evi,  restorasyon çalışmaları, sosyal tesisler, spor alanları, muhtarlıklar, çocuk eğitim parkları, Alzheimer merkezi, huzurevi,  kadın dayanışma evi, hangarlar ve daha onlarca projeyi yerinde gördü. Aileleri ile birlikte geziye katılan çocuklar Alzheimer Gündüz Bakım ve Danışmanlık Merkezi’ndeki hastalara moral kaynağı oldu. Yaşlıların ellerini öperek uzun uzun sohbet eden minikler geziden büyük keyif alırken, aileleri ise geziden duydukları memnuniyeti dile getirerek Başkan Alıcık’a teşekkür etti. Şehir gezilerinin devam edeceğini ifade eden Başkan Alıcık, “Bugün Yeşilyurt ve Muammer Aksoy Mahallemizdeki hanımlarımız şehir gezilerimize katıldı. Nazilli’miz dört bir taraftan büyüyor, gelişiyor. Şehir gezilerimizin amacı da bu gelişimi hanımlarımızın gelip yerinde görmeleri. Büyük bir tevazu göstererek katılımı her geçen gün arttıran başımızın tacı hanımlarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık tarafından 2012 yılında hayata geçirilen ve Ramazan ayı nedeniyle bir süre ara verilen mahalle gezilerinin kaldığı yerden devam ettiği bildirildi.

AYDIN- Belediyeden edinilen bilgiye göre, ilçede yaşayan hanımların yoğun ilgi gösterdiği gezilere bu hafta Yeşilyurt ve Muammer Aksoy Mahallesi sakinleri katıldı.

Ramazan ayı nedeniyle ara verilen geziler, Yeşilyurt ve Muammer Aksoy Mahallesi sakinlerinin katılımları ile yeniden başladı.

Nazilli Belediyesi’ne ait araçlarla mahallelerinden alınan kadınlar, ilçede yapılan yollar, parklar, camiler, cem evi,  restorasyon çalışmaları, sosyal tesisler, spor alanları, muhtarlıklar, çocuk eğitim parkları, Alzheimer merkezi, huzurevi,  kadın dayanışma evi, hangarlar ve daha onlarca projeyi yerinde gördü.

Aileleri ile birlikte geziye katılan çocuklar Alzheimer Gündüz Bakım ve Danışmanlık Merkezi’ndeki hastalara moral kaynağı oldu. Yaşlıların ellerini öperek uzun uzun sohbet eden minikler geziden büyük keyif alırken, aileleri ise geziden duydukları memnuniyeti dile getirerek Başkan Alıcık’a teşekkür etti.

Şehir gezilerinin devam edeceğini ifade eden Başkan Alıcık, “Bugün Yeşilyurt ve Muammer Aksoy Mahallemizdeki hanımlarımız şehir gezilerimize katıldı. Nazilli’miz dört bir taraftan büyüyor, gelişiyor. Şehir gezilerimizin amacı da bu gelişimi hanımlarımızın gelip yerinde görmeleri. Büyük bir tevazu göstererek katılımı her geçen gün arttıran başımızın tacı hanımlarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.