Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Şehidi binler uğurlandı

GÜNCEL 27.09.2016 - 17:23, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3477+ kez okundu.
 

Şehidi binler uğurlandı

İzinden döndüğü gün uğradığı silahlı saldırıda şehit olan Uzman Çavuş Süleyman Güneri’yi binlerce Aydınlı uğurladı

AYDIN- İzinden döndüğü gün Şırnak'ta bir grup PKK'lı teröristler tarafından gerçekleştirilen saldırıda şehit düşen Aydınlı Uzman Çavuş Süleyman Güneri, baba ocağında binlerce kişi tarafından son yolculuğuna uğurlandı. Şırnak'ta güvenlik noktasına roketatar ve uzun namlulu silahlarla düzenlenen saldırı ve ardından yaşanan çatışmada şehit düşen 6 askerden biri olan Aydınlı Uzman Çavuş Süleyman Güneri’nin (21) naaşı memleketi Çine ilçesine getirildi. 2013 yılında Jandarma Uzman Çavuş olarak Türk Silahlı Kuvvetlerine katılan ve Jandarma Özel Hareket (JÖH) bünyesinde PKK'ya karşı çok sayıda operasyonda yer alan Güneri için Çine Hükümet Meydanı’ndan toplanan binlerce kişiden helallik alındı. Asker kardeşin terhisine 35 gün kalmıştı Batman’da vatani görevini yapan ve terhisine 35 gün kalan şehidin kardeşi Tayfun Güneri, şehit ağabeyinin cenazesine izinli olarak katıldı. Anne Saliha ve baba Ramazan Güneri oğullarının naaşına son kez sarılıp fotoğrafını öperek gözyaşı döktü. Acılı anne diğer oğluna sarılarak üzüntüsünü paylaştı. Oğlunun hayalleri olduğunu belirten acılı anneyi, yakınları ve şehidin silah arkadaşları teselli etmeye çalıştı. Şehidin dedesi defalarca naaşın başına gelerek torununun fotoğrafını öptü. Şehit Süleyman Güneri için Çine Hükümet Meydanı’nda düzenlenen cenaze törenine Vali Ömer Faruk Koçak, AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, Mustafa Savaş, Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Aydın Garnizon Komutanı Albay Halil Şen, ADÜ Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan, İl Emniyet Müdürü Dr. Halis Böğürcü, CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan, AYESOB Başkanı Selahittin Çetindoğan, AYTO Başkanı Hakan Ülken, belediye başkanları, sivil toplum örgütü temsilcileri çok sayıda vatandaş katıldı. Geriye anneyle selfie kaldı Şehidin naaşı meydanda İl Müftüsü Ömer Kocaoğul tarafından kıldırılan cenaze namazının ardından baba ocağı Mutaflar Mahallesi Mezarlığı’nda dualarla son yolculuğuna uğurlandı. İznini geçirdiği memleketi Çine'den askeri birliğine teslim olduğu ilk mesai gününde şehit olan Süleyman Güneri'den geriye izinde annesi Saliha Güneri ile birlikte çekildiği son selfiesi kaldı.  
İzinden döndüğü gün uğradığı silahlı saldırıda şehit olan Uzman Çavuş Süleyman Güneri’yi binlerce Aydınlı uğurladı

AYDIN- İzinden döndüğü gün Şırnak'ta bir grup PKK'lı teröristler tarafından gerçekleştirilen saldırıda şehit düşen Aydınlı Uzman Çavuş Süleyman Güneri, baba ocağında binlerce kişi tarafından son yolculuğuna uğurlandı.
Şırnak'ta güvenlik noktasına roketatar ve uzun namlulu silahlarla düzenlenen saldırı ve ardından yaşanan çatışmada şehit düşen 6 askerden biri olan Aydınlı Uzman Çavuş Süleyman Güneri’nin (21) naaşı memleketi Çine ilçesine getirildi. 2013 yılında Jandarma Uzman Çavuş olarak Türk Silahlı Kuvvetlerine katılan ve Jandarma Özel Hareket (JÖH) bünyesinde PKK'ya karşı çok sayıda operasyonda yer alan Güneri için Çine Hükümet Meydanı’ndan toplanan binlerce kişiden helallik alındı.
Asker kardeşin terhisine 35 gün kalmıştı
Batman’da vatani görevini yapan ve terhisine 35 gün kalan şehidin kardeşi Tayfun Güneri, şehit ağabeyinin cenazesine izinli olarak katıldı. Anne Saliha ve baba Ramazan Güneri oğullarının naaşına son kez sarılıp fotoğrafını öperek gözyaşı döktü. Acılı anne diğer oğluna sarılarak üzüntüsünü paylaştı. Oğlunun hayalleri olduğunu belirten acılı anneyi, yakınları ve şehidin silah arkadaşları teselli etmeye çalıştı. Şehidin dedesi defalarca naaşın başına gelerek torununun fotoğrafını öptü.
Şehit Süleyman Güneri için Çine Hükümet Meydanı’nda düzenlenen cenaze törenine Vali Ömer Faruk Koçak, AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, Mustafa Savaş, Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Aydın Garnizon Komutanı Albay Halil Şen, ADÜ Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan, İl Emniyet Müdürü Dr. Halis Böğürcü, CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan, AYESOB Başkanı Selahittin Çetindoğan, AYTO Başkanı Hakan Ülken, belediye başkanları, sivil toplum örgütü temsilcileri çok sayıda vatandaş katıldı.
Geriye anneyle selfie kaldı
Şehidin naaşı meydanda İl Müftüsü Ömer Kocaoğul tarafından kıldırılan cenaze namazının ardından baba ocağı Mutaflar Mahallesi Mezarlığı’nda dualarla son yolculuğuna uğurlandı. İznini geçirdiği memleketi Çine'den askeri birliğine teslim olduğu ilk mesai gününde şehit olan Süleyman Güneri'den geriye izinde annesi Saliha Güneri ile birlikte çekildiği son selfiesi kaldı.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.