Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Şehide saygısızlık!

EKONOMİ 10.10.2015 - 16:40, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3003+ kez okundu.
 

Şehide saygısızlık!

Paralel Yapı'ya ait Zaman gazetesi birinci sayfasından, yerde sürüklenen PKK'lının cesedinin yer aldığı görüntünün haberini provokasyon amaçlı olarak verirken, ailesinin yanında şehit edilen polis memurunun haberine küçücük de olsa bir yer ayırmaması dikkatlerden kaçmadı.

PKK'lı Hacı Lokman Birlik, polisin terör örgütünün açtığı hendekleri kapatmak için düzenlediği operasyonda, PKK ile çıkan çatışmada öldürülmüştü. Daha sonra, PKK'lı Birlik'in cesedinin polis aracının arkasına bağlanarak metrelerce sürüklendiğini gösteren görüntüler internete servis edilmişti. Olayın ardından, sürükleme eylemenin Paralel Yapı mensubu polisler tarafından yapıldığı ve görüntülerin provokasyon amaçlı olarak internete yüklendiği ortaya çıkmıştı TERÖRİSTİ GÖRDÜLER, ŞEHİDİ GÖRMEDİLER Paralel'in servis ettiği sürüklenen terörist cesedini Paralel Yapı'nın amiral gemisi Zaman birinci sayfasından görürken; Diyarbakır'da alışverişten dönerken yolu kesilip, hamile eşi ve üç yaşındaki çocuğunun gözleri önünde elleri bağlandıktan sonra, şehit edilen polis memuru Salih Eroğlu'nun haberini ise görmemesi FETÖ'nün gerçek yüzünü ortaya çıkardı. HÜRRİYET'TEN ŞEHİDE TEK SATIR Birinci sayfasında teröristin yerde sürüklenmesinin fotoğrafını yayınlayarak provokasyona destek olan, hakkında terör soruşturması da başlatılan Doğan Grubu gazetelerinden Hürriyet, şehit polis Eroğlu'nun ailesinin yanında katledilmesini ise birinci sayfadan tek satırla vermekle yetindi.
Paralel Yapı'ya ait Zaman gazetesi birinci sayfasından, yerde sürüklenen PKK'lının cesedinin yer aldığı görüntünün haberini provokasyon amaçlı olarak verirken, ailesinin yanında şehit edilen polis memurunun haberine küçücük de olsa bir yer ayırmaması dikkatlerden kaçmadı.

PKK'lı Hacı Lokman Birlik, polisin terör örgütünün açtığı hendekleri kapatmak için düzenlediği operasyonda, PKK ile çıkan çatışmada öldürülmüştü. Daha sonra, PKK'lı Birlik'in cesedinin polis aracının arkasına bağlanarak metrelerce sürüklendiğini gösteren görüntüler internete servis edilmişti. Olayın ardından, sürükleme eylemenin Paralel Yapı mensubu polisler tarafından yapıldığı ve görüntülerin provokasyon amaçlı olarak internete yüklendiği ortaya çıkmıştı

TERÖRİSTİ GÖRDÜLER, ŞEHİDİ GÖRMEDİLER

Paralel'in servis ettiği sürüklenen terörist cesedini Paralel Yapı'nın amiral gemisi Zaman birinci sayfasından görürken; Diyarbakır'da alışverişten dönerken yolu kesilip, hamile eşi ve üç yaşındaki çocuğunun gözleri önünde elleri bağlandıktan sonra, şehit edilen polis memuru Salih Eroğlu'nun haberini ise görmemesi FETÖ'nün gerçek yüzünü ortaya çıkardı.

HÜRRİYET'TEN ŞEHİDE TEK SATIR

Birinci sayfasında teröristin yerde sürüklenmesinin fotoğrafını yayınlayarak provokasyona destek olan, hakkında terör soruşturması da başlatılan Doğan Grubu gazetelerinden Hürriyet, şehit polis Eroğlu'nun ailesinin yanında katledilmesini ise birinci sayfadan tek satırla vermekle yetindi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.