Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Seher Berberoğlu son yolculuğuna uğurlandı

SAĞLIK 01.05.2017 - 20:34, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3051+ kez okundu.
 

Seher Berberoğlu son yolculuğuna uğurlandı

Kuşadası’nda geçtiğimiz Cuma günü hayatını kaybeden eski Belediye Başkanı Engin Berberoğlu’nun eşi Seher Berberoğlu, toprağa verildi.

AYDIN- Kuşadası’nda 1984-89 ve 1994-99 yılları arasında belediye başkanlığı yapan Engin Berberoğlu’nun eşi Seher Berberoğlu önceki yıl Romanya’da felç geçirmişti. 2 yıla yakın süredir tedavi gören Seher Berberoğlu, 28 Nisan Cuma günü hayatını kaybetmişti. Ankara Devlet Mühendislik Mimarlık Akademisi mezunu ve 3 çocuk annesi Seher Berberoğlu için bugün öğle namazı sonrası Kuşadası Kaleiçi Camisi’nde cenaze töreni düzenlendi. Öğle namazı sonrası kılınan cenaze namazının ardından Seher Berberoglu, Kuşadası Adalızade Mezarlığı’nda toprağa verildi. Eşini kaybeden ve büyük üzüntü yasayan Engin Berberoglu, güçlükle ayakta dururken sevenleri son yolculuğunda yalnız bırakmadı. Cenaze törenine CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın Milletvekili Bülent Tezcan başta olmak üzere is ve siyaset dünyasından çok sayıda kişi katıldı.
Kuşadası’nda geçtiğimiz Cuma günü hayatını kaybeden eski Belediye Başkanı Engin Berberoğlu’nun eşi Seher Berberoğlu, toprağa verildi.

AYDIN- Kuşadası’nda 1984-89 ve 1994-99 yılları arasında belediye başkanlığı yapan Engin Berberoğlu’nun eşi Seher Berberoğlu önceki yıl Romanya’da felç geçirmişti. 2 yıla yakın süredir tedavi gören Seher Berberoğlu, 28 Nisan Cuma günü hayatını kaybetmişti.

Ankara Devlet Mühendislik Mimarlık Akademisi mezunu ve 3 çocuk annesi Seher Berberoğlu için bugün öğle namazı sonrası Kuşadası Kaleiçi Camisi’nde cenaze töreni düzenlendi. Öğle namazı sonrası kılınan cenaze namazının ardından Seher Berberoglu, Kuşadası Adalızade Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Eşini kaybeden ve büyük üzüntü yasayan Engin Berberoglu, güçlükle ayakta dururken sevenleri son yolculuğunda yalnız bırakmadı. Cenaze törenine CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın Milletvekili Bülent Tezcan başta olmak üzere is ve siyaset dünyasından çok sayıda kişi katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.