Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Seçmen skandalı

SİYASET 22.01.2019 - 18:33, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3162+ kez okundu.
 

Seçmen skandalı

Devletin binasında hayali seçmen tespit edildi

AYDIN- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Efeler İlçe Başkanı Polat Bora Mersin, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’ne ait kamu binasında hayali seçmen kaydı tespit ettiklerini bildirdi. CHP Efeler İlçe Başkanı Mersin’in açıkladığına göre, İlçe Seçim Kurulu, bu tespitle ilgili itirazı reddederek ikinci skandala imza attı. Başkan Mersin, konuya ilişkin açıklamasında, “Efeler ilçemizde seçmen listelerinde yapmış olduğumuz inceleme sonucunda, Köprülü-Veysipaşa Mahallesi’nde bulunan bir adreste 43 seçmenin ikamet ettiği tespit edilmiştir. Daha sonra yapılan incelemede bu adresin Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Hizmet Binası olduğu anlaşılmıştır” dedi. Mersin, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı ile yapılan görüşme sonuncunda, bu kamu binasında kimsenin yaşamadığı, listedeki 43 kişinin burada ikamet etmediğinin ifade edildiğini belirterek, şunları söyledi: “Bunun üzerine Efeler 2. İlçe Seçim Kurulu Başkanlığı’na resmi müracaatta bulunulmuştur. Ancak üzülerek ifade ediyoruz ki, İlçe Seçim Kurulu Başkanı müracaatımızı reddetmiştir. Diğer tespitini yaptığımız hayali seçmenler ile ilgilide bütün müracaatlarımız reddedilmiştir. Şimdi soruyorum; bu Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Hizmet Binası’ndaki hayali 43 kişi kimdir? Nereden gelmiştir? Gerekli cevabın taframıza ve tüm kamuoyuna ivedilikle verilmelidir.”
Devletin binasında hayali seçmen tespit edildi

AYDIN- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Efeler İlçe Başkanı Polat Bora Mersin, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’ne ait kamu binasında hayali seçmen kaydı tespit ettiklerini bildirdi.

CHP Efeler İlçe Başkanı Mersin’in açıkladığına göre, İlçe Seçim Kurulu, bu tespitle ilgili itirazı reddederek ikinci skandala imza attı. Başkan Mersin, konuya ilişkin açıklamasında, “Efeler ilçemizde seçmen listelerinde yapmış olduğumuz inceleme sonucunda, Köprülü-Veysipaşa Mahallesi’nde bulunan bir adreste 43 seçmenin ikamet ettiği tespit edilmiştir. Daha sonra yapılan incelemede bu adresin Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Hizmet Binası olduğu anlaşılmıştır” dedi.

Mersin, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı ile yapılan görüşme sonuncunda, bu kamu binasında kimsenin yaşamadığı, listedeki 43 kişinin burada ikamet etmediğinin ifade edildiğini belirterek, şunları söyledi:

“Bunun üzerine Efeler 2. İlçe Seçim Kurulu Başkanlığı’na resmi müracaatta bulunulmuştur. Ancak üzülerek ifade ediyoruz ki, İlçe Seçim Kurulu Başkanı müracaatımızı reddetmiştir. Diğer tespitini yaptığımız hayali seçmenler ile ilgilide bütün müracaatlarımız reddedilmiştir.

Şimdi soruyorum; bu Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Hizmet Binası’ndaki hayali 43 kişi kimdir? Nereden gelmiştir? Gerekli cevabın taframıza ve tüm kamuoyuna ivedilikle verilmelidir.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.