Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Seçimin galibi Millet İttifakı

SİYASET 31.03.2019 - 22:49, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3340+ kez okundu.
 

Seçimin galibi Millet İttifakı

Yerel seçimlerin kesin olmayan sonuçlarına göre, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Cumhur İttifakı Adayı AK Parti Milletvekili Mustafa Savaş’tan ikinci raundu da alarak bir 5 yıl daha Aydın’ı yönetecek.

AYDIN- Edindiğimiz bilgiye göre, Millet İttifakı’nın adayı olarak seçime katılan CHP’li Özlem Çerçioğlu, oyların yüzde 53.50’sini alarak, yüzde 43.15 oy alan Cumhur İttifakı Adayı Mustafa Savaş’a ikinci zaferini de kazandı. Millet İttifakı’nın en büyük başarısının MHP’de olan Nazilli ve Germencik Belediye Başkanlığı’na kazanması olduğu belirtiliyor. İki dönemden beri Nazilli Belediye Başkanlığı görevini yürüten Haluk Alıcık’a karşı İYİ Parti’li Kürşat Engin Özcan’ın kazanması ‘Büyük başarı’ olarak değerlendiriliyor. En son edindiğimiz bilgiye göre, ilçelerde kesin olmayan sonuçlar şöyle: MİLLET İTTİFAKI: Çine Belediye Başkanı CHP’li Enver Salih Dinçer (CHP) Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay (CHP) Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay (CHP) Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş (CHP) Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel (CHP) Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel (CHP) Sultanhisar Belediye Başkanı Osman Yıldırımkaya (CHP) Yenipazar Belediye Başkanı Mehmet Yüsran Erden (CHP) Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan (İYİ Parti) CUMHUR İTTİFAKI: Bozdoğan Belediye Başkanı Ufuk Altıntaş (AK Parti) Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol (AK Parti) Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan (AK Parti) Köşk Belediye Başkanı Nuri Güler (AK Parti) Kuyucak Belediye Başkanı Metin Ertürk (AK Parti) İncirliova Gürşat Kale (MHP) Karacasu Belediye Başkanı Zeki İnal (MHP) Karpuzlu Belediye Başkanı Hilmi Dönmez (MHP)
Yerel seçimlerin kesin olmayan sonuçlarına göre, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Cumhur İttifakı Adayı AK Parti Milletvekili Mustafa Savaş’tan ikinci raundu da alarak bir 5 yıl daha Aydın’ı yönetecek.

AYDIN- Edindiğimiz bilgiye göre, Millet İttifakı’nın adayı olarak seçime katılan CHP’li Özlem Çerçioğlu, oyların yüzde 53.50’sini alarak, yüzde 43.15 oy alan Cumhur İttifakı Adayı Mustafa Savaş’a ikinci zaferini de kazandı.

Millet İttifakı’nın en büyük başarısının MHP’de olan Nazilli ve Germencik Belediye Başkanlığı’na kazanması olduğu belirtiliyor. İki dönemden beri Nazilli Belediye Başkanlığı görevini yürüten Haluk Alıcık’a karşı İYİ Parti’li Kürşat Engin Özcan’ın kazanması ‘Büyük başarı’ olarak değerlendiriliyor.

En son edindiğimiz bilgiye göre, ilçelerde kesin olmayan sonuçlar şöyle:

MİLLET İTTİFAKI:

Çine Belediye Başkanı CHP’li Enver Salih Dinçer (CHP)

Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay (CHP)

Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay (CHP)

Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş (CHP)

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel (CHP)

Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel (CHP)

Sultanhisar Belediye Başkanı Osman Yıldırımkaya (CHP)

Yenipazar Belediye Başkanı Mehmet Yüsran Erden (CHP)

Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan (İYİ Parti)

CUMHUR İTTİFAKI:

Bozdoğan Belediye Başkanı Ufuk Altıntaş (AK Parti)

Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol (AK Parti)

Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan (AK Parti)

Köşk Belediye Başkanı Nuri Güler (AK Parti)

Kuyucak Belediye Başkanı Metin Ertürk (AK Parti)

İncirliova Gürşat Kale (MHP)

Karacasu Belediye Başkanı Zeki İnal (MHP)

Karpuzlu Belediye Başkanı Hilmi Dönmez (MHP)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.