Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Seçim bitti, şimdi tatil zamanı

GÜNCEL 25.06.2018 - 18:49, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3048+ kez okundu.
 

Seçim bitti, şimdi tatil zamanı

Oy kullanma işleminin ardından tatile çıkanlar, seçimin stresini ve yorgunluğunu denizde atıyor.

AYDIN- Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili seçimlerinin dün sona ermesinin ardından seçim nedeniyle tatile ara veren vatandaşlar, tekrar tatil merkezlerine koştu. Seçim nedeniyle yabancı turistlere kalan plajlar, seçimlerin kapanmasıyla birlikte yine yerli tatilciler ile günübirlik tatilcileri ağırlamaya başladı.  Seçimlerin dün 17.00’de tamamlanmasının ardından tatile ara veren yazlıkçılar ve yerli tatilciler yeniden turistik merkezlerin yolunu tuttu. Yaz tatili için Kuşadası’na gelen vatandaşlar dünyaca ünlü Kadınlar Plajı olmak üzere milli park ve diğer sahilleri doldurdu. Hava sıcaklığının 30, deniz suyu sıcaklığının ise 25 dereceye ulaştığı Kuşadası’nda seçim stresinden uzaklaşan yerli tatilciler deniz, kum ve güneşin keyfini doyasıya yaşadı. Seçim nedeniyle tatil programına ara verdiklerini belirten vatandaşlar, "Seçimlerde oyumuzu kullandık, şimdi tatil zamanı ve denizin keyfini doyasıya yaşıyoruz" dediler.
Oy kullanma işleminin ardından tatile çıkanlar, seçimin stresini ve yorgunluğunu denizde atıyor.

AYDIN- Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili seçimlerinin dün sona ermesinin ardından seçim nedeniyle tatile ara veren vatandaşlar, tekrar tatil merkezlerine koştu. Seçim nedeniyle yabancı turistlere kalan plajlar, seçimlerin kapanmasıyla birlikte yine yerli tatilciler ile günübirlik tatilcileri ağırlamaya başladı. 

Seçimlerin dün 17.00’de tamamlanmasının ardından tatile ara veren yazlıkçılar ve yerli tatilciler yeniden turistik merkezlerin yolunu tuttu. Yaz tatili için Kuşadası’na gelen vatandaşlar dünyaca ünlü Kadınlar Plajı olmak üzere milli park ve diğer sahilleri doldurdu. Hava sıcaklığının 30, deniz suyu sıcaklığının ise 25 dereceye ulaştığı Kuşadası’nda seçim stresinden uzaklaşan yerli tatilciler deniz, kum ve güneşin keyfini doyasıya yaşadı. Seçim nedeniyle tatil programına ara verdiklerini belirten vatandaşlar, "Seçimlerde oyumuzu kullandık, şimdi tatil zamanı ve denizin keyfini doyasıya yaşıyoruz" dediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.