Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Şebnem Ferah rüzgarı

SANAT 10.07.2017 - 08:57, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3572+ kez okundu.
 

Şebnem Ferah rüzgarı

Türk Rock Müziği'nin güçlü kadın vokali Şebnem Ferah, sahne performansıyla Kuşadası'nda binlerce dinleyiciyi büyüledi.

AYDIN- Etkileyici sahne performansına "Ya Hep Ya Hiç", "Kalbim Mezar" ve "Birileri" ile başlayan Şebnem Ferah, dillerden düşmeyen şarkılarının bulunduğu özel repertuarıyla Kuşadası'nda müzikseverleri yine kendisine hayran bıraktı. Şebnem Ferah'a Harbiye Açıkhava Sahnesi'nde yıllardır birlikte aynı sahneyi paylaştığı Ozan Tügen (klavyeler), Metin Türkcan (gitarlar), Buket Doran (bas gitar), Aykan İlhan (davul), Ceren Tügen (vokal) ve Serdar Barçın (flüt) eşlik etti. Rock müziğin güçlü seslerinden Hayko Cepkin ise performansına Yuh Yuh şarkısıyla ve muhteşem bir görsel şov ile başladı. Ardından Aldırma Gönül ve Bertaraf Et şarkılarını seslendiren sanatçı renkli performansı ile müzikseverlere unutulmaz müzik ziyafeti yaşattı. The Madcap'in açılışını yaptığı coşku dolu günde sırasıyla Yok Öyle Kararlı Şeyler, Adamlar, Kurban, Pilli Bebek, Hayko Cepkin ve Şebnem Ferah Sahne aldı. Müzik dünyasının yıldızlarına ev sahipliği yapan Kuşadası Gençlik Festivali'nin son gününde sırasıyla Nadas, Luxus, Kurtalan Ekspres, Yeni Türkü, Ceylan Ertem, Mabel Matiz ve Selda Bağcan & Boom Pam sahne alacak. Türkiye'nin dört bir yanından müzikseverlerin akın ettiği festival, Kuşadası sahilinde iyi müzik ve eğlence ile tüm hızıyla devam ediyor. Milyon Yapım organizasyonunda, Umut Kuzey genel koordinatörlüğünde, Kral Pop Medya Sponsorluğu'nda gerçekleşen festival Milyon Tv ekranlarından da canlı olarak yayınlanıyor. Her zaman iyi müzik sloganıyla Kuşadası Belediyesi işbirliği ile düzenlenen 2. Kuşadası Gençlik Festivali 5-9 Temmuz 2017 tarihleri arasında Kuşadası Davutlar Bölgesi Sevgi Plajı'nda yüzde 100 müzik ve eğlence ile gerçekleşiyor.
Türk Rock Müziği'nin güçlü kadın vokali Şebnem Ferah, sahne performansıyla Kuşadası'nda binlerce dinleyiciyi büyüledi.

AYDIN- Etkileyici sahne performansına "Ya Hep Ya Hiç", "Kalbim Mezar" ve "Birileri" ile başlayan Şebnem Ferah, dillerden düşmeyen şarkılarının bulunduğu özel repertuarıyla Kuşadası'nda müzikseverleri yine kendisine hayran bıraktı. Şebnem Ferah'a Harbiye Açıkhava Sahnesi'nde yıllardır birlikte aynı sahneyi paylaştığı Ozan Tügen (klavyeler), Metin Türkcan (gitarlar), Buket Doran (bas gitar), Aykan İlhan (davul), Ceren Tügen (vokal) ve Serdar Barçın (flüt) eşlik etti.

Rock müziğin güçlü seslerinden Hayko Cepkin ise performansına Yuh Yuh şarkısıyla ve muhteşem bir görsel şov ile başladı. Ardından Aldırma Gönül ve Bertaraf Et şarkılarını seslendiren sanatçı renkli performansı ile müzikseverlere unutulmaz müzik ziyafeti yaşattı. The Madcap'in açılışını yaptığı coşku dolu günde sırasıyla Yok Öyle Kararlı Şeyler, Adamlar, Kurban, Pilli Bebek, Hayko Cepkin ve Şebnem Ferah Sahne aldı.

Müzik dünyasının yıldızlarına ev sahipliği yapan Kuşadası Gençlik Festivali'nin son gününde sırasıyla Nadas, Luxus, Kurtalan Ekspres, Yeni Türkü, Ceylan Ertem, Mabel Matiz ve Selda Bağcan & Boom Pam sahne alacak. Türkiye'nin dört bir yanından müzikseverlerin akın ettiği festival, Kuşadası sahilinde iyi müzik ve eğlence ile tüm hızıyla devam ediyor.

Milyon Yapım organizasyonunda, Umut Kuzey genel koordinatörlüğünde, Kral Pop Medya Sponsorluğu'nda gerçekleşen festival Milyon Tv ekranlarından da canlı olarak yayınlanıyor.

Her zaman iyi müzik sloganıyla Kuşadası Belediyesi işbirliği ile düzenlenen 2. Kuşadası Gençlik Festivali 5-9 Temmuz 2017 tarihleri arasında Kuşadası Davutlar Bölgesi Sevgi Plajı'nda yüzde 100 müzik ve eğlence ile gerçekleşiyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.