Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

SDAL öğrencilerinden yılsonu sergisi

KÜLTÜR 04.06.2015 - 11:35, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 4039+ kez okundu.
 

SDAL öğrencilerinden yılsonu sergisi

Süleyman Demirel Anadolu Lisesi (SDAL) 'Gençliğin Renklerle Dansı' isimli karma resim ve fotoğraf sergisi düzenledi.

Süleyman Demirel Anadolu Lisesi (SDAL)  'Gençliğin Renklerle Dansı' isimli karma resim ve fotoğraf sergisi düzenledi. Aydın Büyükşehir Belediyesi Vali Recep Yazıcıoğlu Kültür Merkezi'nde düzenlenen resim sergisinin açılışına, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Yasemin Yılmaz ve Vahit Çapur, Milli Eğitim Şube Müdürü Melih Türedi, Süleyman Demirel Anadolu Lisesi Müdürü Nural Çam, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Süleyman Demirel Anadolu Lisesi Görsel Sanatlar Öğretmeni Ayşe Akkoyun öncülüğünde 46 öğrencinin 1 yıllık çalışmaları ile oluşan 97 eser ile Yasemin Mert isimli öğrencinin 25 fotoğraf çalışmasının bulunduğu sergi davetliler tarafından büyük beğeni topladı. Serginin açılış konuşmasını yapan okul Müdürü Nural Çam, "Öğrencilerimizin 1 yıl boyunca özenerek yaptığı eserleri sergilemekten büyük mutluluk duyuyoruz. Hepsinin ellerine sağlık. Serginin açılmasında emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum" dedi. Çam'ın konuşmasının ardından serginin açılış kurdelesi kesilerek davetlilerle birlikte sergi gezildi. VEFAT EDEN ÖĞRENCİLER İÇİN LOKMA HAYRI YAPILDI Sergi açılışının ardından Kültür Merkezi yanında, Aydın Süleyman Demirel Anadolu Lisesi Mezunları Derneği, öğrenci ve mezun olan hayatını kaybetmiş 6 arkadaşı için lokma hayrı düzenledi.
Süleyman Demirel Anadolu Lisesi (SDAL) 'Gençliğin Renklerle Dansı' isimli karma resim ve fotoğraf sergisi düzenledi.

Süleyman Demirel Anadolu Lisesi (SDAL)  'Gençliğin Renklerle Dansı' isimli karma resim ve fotoğraf sergisi düzenledi.

Aydın Büyükşehir Belediyesi Vali Recep Yazıcıoğlu Kültür Merkezi'nde düzenlenen resim sergisinin açılışına, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Yasemin Yılmaz ve Vahit Çapur, Milli Eğitim Şube Müdürü Melih Türedi, Süleyman Demirel Anadolu Lisesi Müdürü Nural Çam, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Süleyman Demirel Anadolu Lisesi Görsel Sanatlar Öğretmeni Ayşe Akkoyun öncülüğünde 46 öğrencinin 1 yıllık çalışmaları ile oluşan 97 eser ile Yasemin Mert isimli öğrencinin 25 fotoğraf çalışmasının bulunduğu sergi davetliler tarafından büyük beğeni topladı. Serginin açılış konuşmasını yapan okul Müdürü Nural Çam, "Öğrencilerimizin 1 yıl boyunca özenerek yaptığı eserleri sergilemekten büyük mutluluk duyuyoruz. Hepsinin ellerine sağlık. Serginin açılmasında emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum" dedi.

Çam'ın konuşmasının ardından serginin açılış kurdelesi kesilerek davetlilerle birlikte sergi gezildi.

VEFAT EDEN ÖĞRENCİLER İÇİN LOKMA HAYRI YAPILDI

Sergi açılışının ardından Kültür Merkezi yanında, Aydın Süleyman Demirel Anadolu Lisesi Mezunları Derneği, öğrenci ve mezun olan hayatını kaybetmiş 6 arkadaşı için lokma hayrı düzenledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.