Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Sazlı’da Dikiş Nakış Kursu Sergisi açıldı

GÜNCEL 04.07.2019 - 19:03, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4239+ kez okundu.
 

Sazlı’da Dikiş Nakış Kursu Sergisi açıldı

Söke Belediyesi ve Söke Halk Eğitim Merkezi iş birliği ile gerçekleştirilen dikiş nakış kursu sergisinin Sazlı’da açıldığı bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, Sazlı Mahallesi Düğün Salonu’nda dikiş nakış kursiyerlerinin hazırladıkları el emeği ürünlerinin sunulduğu sergi Söke Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa İberya Arıkan, Halk Eğitim Müdürü Hakan Çevik, Söke Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Sevda Felek, kursiyerler, öğretmenler ve vatandaşların katılımı ile gerçekleşti. Söke Belediyesi Bandosu’nun mini konser verdiği serginin açılışında Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa İberya Arıkan yaptığı konuşmada, “Hepiniz hoş geldiniz, emeği geçen kursiyerlerimize öğretmenlerimize Sayın Başkanımız Levent Tuncel’e çok teşekkür ediyorum emeklerinize sağlık” dedi. El tekstili ve giyim kursu öğretmeni Filiz Millet, ürünlere talebin çok olduğunu, gelinlerin çeyiz için sipariş verdiğini, 50’ye yakın sipariş aldığını diğer ürünlere gelen talep sayısını sayamadığını söyledi. Filiz Millet, bu kurslar sayesinde kadınların ev ekonomisine katkıda bulunduğuna dikkat çekerken; çalışmaları geri dönüşüm ağırlıklı yaptıklarını, evdeki objeler ve dantellerin kullanıldığını belirtti.
Söke Belediyesi ve Söke Halk Eğitim Merkezi iş birliği ile gerçekleştirilen dikiş nakış kursu sergisinin Sazlı’da açıldığı bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, Sazlı Mahallesi Düğün Salonu’nda dikiş nakış kursiyerlerinin hazırladıkları el emeği ürünlerinin sunulduğu sergi Söke Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa İberya Arıkan, Halk Eğitim Müdürü Hakan Çevik, Söke Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Sevda Felek, kursiyerler, öğretmenler ve vatandaşların katılımı ile gerçekleşti.

Söke Belediyesi Bandosu’nun mini konser verdiği serginin açılışında Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa İberya Arıkan yaptığı konuşmada, “Hepiniz hoş geldiniz, emeği geçen kursiyerlerimize öğretmenlerimize Sayın Başkanımız Levent Tuncel’e çok teşekkür ediyorum emeklerinize sağlık” dedi.

El tekstili ve giyim kursu öğretmeni Filiz Millet, ürünlere talebin çok olduğunu, gelinlerin çeyiz için sipariş verdiğini, 50’ye yakın sipariş aldığını diğer ürünlere gelen talep sayısını sayamadığını söyledi. Filiz Millet, bu kurslar sayesinde kadınların ev ekonomisine katkıda bulunduğuna dikkat çekerken; çalışmaları geri dönüşüm ağırlıklı yaptıklarını, evdeki objeler ve dantellerin kullanıldığını belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.