Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Sayın Kayalı, Dünya Kuşadasını Bu Görüntülerle mi Konuşacak!

GENEL (AA) - Anadolu Ajansı | 28.07.2015 - 19:59, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3560+ kez okundu.
 

Sayın Kayalı, Dünya Kuşadasını Bu Görüntülerle mi Konuşacak!

Kuşadası’na yazık oluyor, dünyaya da rezil oluyor!

Kuşadası Belediyesi ve Belediye Başkanı Özer Kayalı hakkında her gün yeni bir iddia, yeni bir sorun kamuoyunun karşısına çıkıyor. BU NASIL ADALET Bu kaçak inşaatın sahibi Başkan Özer Kayalı'nın akrabası mı? Burası Kuşadası, burası Türkiye’nin turist cenneti, buraya dünyanın dört bir tarafından milyonlarca insan tatile geliyor. Kuşadası kimsenin babasının çiftliği değil canının istediği zaman inşaat yapacak, pisliğini de etrafa saçacak. Kuşadası'nın en yoğun sahili olan kadınlar plajının hemen yanında Celalatik sokakta ve denize 50 metre uzaklıkta bir villa yapacaksın kimseden ses yok, bu nasıl iş, birileri çıkıp bunu izah etsin. Ayrıca hem kaçak inşaat yapacaksın, hem de inşaat atıklarınla etrafına çöplüğe dönüştüreceksin bu yönü de ayrı bir rezalet. Kim bu binanın sahibi, kaçak binanın sahibinin belediyede ki babası kim? Yeni Ufuk Gazetesi nöbetçi ekibi gün içerisinde gitti gördü ve haberini siz değerli okuyucularımızın karşısına koydu. Ayrıca bu konuyla ilgili Başkan Özer Kayalı’dan Aydın kamuoyuna rahatlatacak bir açıklama bekliyoruz ve konunun da takipçisiyiz. BAŞKAN ÇERÇİOĞLU’NA GÖREVE DAVET EDİYORUZ Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu Kuşadası’yla ilgili her konuşmasında, “Dünya Kuşadası’nı sahil, doğa ve deniziyle dünya harikası bir yer olduğunu konuşacak” diye ifade etmiştiniz. Fakat sizin dediğiniz güzelliklerden değil, görünen pisliklerden ve pis kokulardan bahsedecekler. Sayın Başkan Kuşadası’ndan güzel kokular gelmiyor bilesiniz. “KUŞADASI’NIN GELECEĞİNİ İNŞA EDECEĞİZ” Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı 2014 Yerel Seçimleri öncesi vatandaşlara yaptığı konuşmasında Kuşadası’nın Markuz tarihini yıkacaklarını ifade ederek, dünya turizm merkezi yapacağını söylemişti. Fakat o gün söylenenlerle bugün yapılanların arasında dünyalar kadar fak var. Kuşadası CHP’li Belediye Başkanı Özer Kayalı seçim çalışmalarındaki bazı söylemlerini yayınlıyoruz. Başkan Kayalı, “Planlı ve akılcı projelerle Kuşadası’nın geleceği ve günlük değil gelecek yarınlar için dünyaya Kuşadası’nı konuşturmanın kavgasını vereceğiz” SU “İNSAN” HAKKIDIR Halka hakkını vereceğiz, Atatürk Bulvarı ve Halk Plajı Düzenlemesi, Kuşadası Doğal Yaşam Parkı ve Özer Türk Kent Orman, Kuşadası Yeni Otogar Projesi, Kuşadası Nazım İmar Planı, Her yol asfalt olacak, Kent içi trafik yükü azalacak, 1 mevsim değil 4 mevsim turizm, Geleceğin alt yapısını kurmak bizim birinci önceliğimizdir” gibi söylemlerde bulunmuştu.
Kuşadası’na yazık oluyor, dünyaya da rezil oluyor!

Kuşadası Belediyesi ve Belediye Başkanı Özer Kayalı hakkında her gün yeni bir iddia, yeni bir sorun kamuoyunun karşısına çıkıyor.

BU NASIL ADALET

Bu kaçak inşaatın sahibi Başkan Özer Kayalı'nın akrabası mı?

Burası Kuşadası, burası Türkiye’nin turist cenneti, buraya dünyanın dört bir tarafından milyonlarca insan tatile geliyor. Kuşadası kimsenin babasının çiftliği değil canının istediği zaman inşaat yapacak, pisliğini de etrafa saçacak. Kuşadası'nın en yoğun sahili olan kadınlar plajının hemen yanında Celalatik sokakta ve denize 50 metre uzaklıkta bir villa yapacaksın kimseden ses yok, bu nasıl iş, birileri çıkıp bunu izah etsin. Ayrıca hem kaçak inşaat yapacaksın, hem de inşaat atıklarınla etrafına çöplüğe dönüştüreceksin bu yönü de ayrı bir rezalet. Kim bu binanın sahibi, kaçak binanın sahibinin belediyede ki babası kim? Yeni Ufuk Gazetesi nöbetçi ekibi gün içerisinde gitti gördü ve haberini siz değerli okuyucularımızın karşısına koydu. Ayrıca bu konuyla ilgili Başkan Özer Kayalı’dan Aydın kamuoyuna rahatlatacak bir açıklama bekliyoruz ve konunun da takipçisiyiz.

BAŞKAN ÇERÇİOĞLU’NA GÖREVE DAVET EDİYORUZ

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu Kuşadası’yla ilgili her konuşmasında, “Dünya Kuşadası’nı sahil, doğa ve deniziyle dünya harikası bir yer olduğunu konuşacak” diye ifade etmiştiniz. Fakat sizin dediğiniz güzelliklerden değil, görünen pisliklerden ve pis kokulardan bahsedecekler. Sayın Başkan Kuşadası’ndan güzel kokular gelmiyor bilesiniz.

“KUŞADASI’NIN GELECEĞİNİ İNŞA EDECEĞİZ”

Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı 2014 Yerel Seçimleri öncesi vatandaşlara yaptığı konuşmasında Kuşadası’nın Markuz tarihini yıkacaklarını ifade ederek, dünya turizm merkezi yapacağını söylemişti. Fakat o gün söylenenlerle bugün yapılanların arasında dünyalar kadar fak var. Kuşadası CHP’li Belediye Başkanı Özer Kayalı seçim çalışmalarındaki bazı söylemlerini yayınlıyoruz. Başkan Kayalı, “Planlı ve akılcı projelerle Kuşadası’nın geleceği ve günlük değil gelecek yarınlar için dünyaya Kuşadası’nı konuşturmanın kavgasını vereceğiz”

SU “İNSAN” HAKKIDIR

Halka hakkını vereceğiz, Atatürk Bulvarı ve Halk Plajı Düzenlemesi, Kuşadası Doğal Yaşam Parkı ve Özer Türk Kent Orman, Kuşadası Yeni Otogar Projesi, Kuşadası Nazım İmar Planı, Her yol asfalt olacak, Kent içi trafik yükü azalacak, 1 mevsim değil 4 mevsim turizm, Geleceğin alt yapısını kurmak bizim birinci önceliğimizdir” gibi söylemlerde bulunmuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.